(woestijn) tips Zuid Marokko

Eind april gaan we 3 weken op de bonnefooi naar (Zuid)Marokko.
(alleen retourvlucht Marrakech geboekt).
We willen ook een paar dagen een woestijntocht (combinatie kameel/4x4 en overnachten in een tent) maken.
Waar (en met welke organisatie) kan je de beste/mooiste woestijntochten maken?

Nog andere tips mbt natuur/cultuur in Zuid Marokko?

We willen met openbaar vervoer reizen, maar waarschijnlijk ook paar dagen een auto huren.
Zijn er nog tips mbt autoverhuurbedrijven?

Alvast bedankt!
Marc

Hoi Marc

Is zeker de moeite waard wat jullie willen doen.Ik kan je aanraden als je met de bus wil reizen door Marokko dan kun je het beste supratours Bus nemen ,die is comfortabel netjes en er is airco. Voor een auto te huren moet je daar even vragen,er zijn genoeg verhuur bedrijven bv renault. om tochten te maken moet je eens kijken bij holiday services,die maken woestijn tochten,en die hebben ook reisleiders die ned spreken. Heel veel succes en plezier.

Gr

Wij hebben in onze Riad in Marrakech (Puschka, een aanrader!) ons vervoer richting de woestijn geregeld. Een nieuwe Renault Clio en voor een goede prijs. Ik kan je natuurlijk Ait Benadhou aanraden, maar vond vooral Mhamid erg mooi. Hier eindigt echt de weg en kom je in de Sahara. Ga een nachtje slapen in de woestijn, want die ervaring is er een om niet te vergeten.
En mocht je van wandelen houden, maak een wandeling in de Valei des Roses of Valei d’Raa. Echt een fantastisch mooie oase. En als afsluiter vergeet vooral Essaouira niet… Een fantastisch dorp aan de kust.

Heel veel plezier in Marokko

Groetjes Karin

Wij gaan eind april/begin mei ook voor 17 dagen naar Marokko en landen ook op Marrakech. Wij hebben een auto geboekt voor 9 dagen en doen het zuiden aan. als je iets wilt in de woestijn kijk dan ook eens op www.saharaservices.info heeft leuke trips voor een redelijk goede prijs.

Veel plezier…