Wie kan dit van Turks naar NL vertalen?

Kan 1 van jullie LUTFEN dit vertalen??

aşkım yaşama sewincim benim

öncelikle olga beni hastalık boyutunda yani saplantı halinde yıllardır sewen biri ve bunu her defasında bunu kanıtlamak ve göstermek gayretinte olan biri neyse aslen ii kızdır onu sewerim yani ii kız olduğu için ama zaman zaman kıskançlığından ne yapıcağını şaşıran biri aldırma ona ve onun gibilerine!!!

zaman zaman msn de slm laşdığımız oluyor ve sohbetimiz bundan ibaret.yanlız lafın gelişi arkadaşlık, dostluk dahası yaşamışlık adına gayri ihtiyari söylemiş
olabilirim ama bu kesinlikle aşk yada sewgi adına özlem adına söylenmiş birşey değil yani senin canını sıkmayı başarmış şimdi onu msndende engelliyorum.çünkü kasıotlı bir msj onun attığı sen böyle şeylere çok takılma bebeğim benim hem ben sana zaten söylemişdim net sitelerindeki geçmişim rahatsız eder die ve bunu sıklıkla yaşıyoruz çünkü benim gizli saklı hiçbirşeyim yok herkez arkdşlıklarımı ve aşk hayatımı bilir dolayısıyle kıskananlar ve çekemeyenler olucakdır insanlar benim sewebildiğime halen inanamıyorlar zaten çokda önemi yok
önemli olan sensin sadece sen ve bu türlü olayların ilişkimizi yıpratmasına izin wermicem seni sewiyorum.
ve sewicem

Alvast çok tessekur!