Wie heeft een goede tip

Hallo,

wij zijn op dit moment in Hantana in jungle view guesthouse een echt aanrader. We hebben nog tot donderdag. Dan willen we in Negombo zijn om dat we daar onze medereiziger ontmoeten. Wie heeft er goede tips van om deze dagen rond te brengen. Zelf denken we aan een treinreis en we zouden graag nog een safaririt doen.

Hoi, een treinreis is een goed idee. De dichtstbijzijnde parken zijn Maduru Oya en Gal Oya. Alleen is dit een behoorlijke rit omdat de bergen er tussen liggen. Ik weet niet of je al in Nuwara Eliya bent geweest? Dat is wel een leuk Engels koloniaal stadje. Eventueel kan je dat ook combineren met Horton Plains. Verder heb je natuurlijk nog de botanische tuinen en de Tempel van de Tand in Kandy.

Hallo Petra, wat leuk dat jullie daar nu zijn!! Wij zijn daar van de zomer ook geweest en zeker een aanrader! Lekker steil bultje op met de tuktuk [emoji6]
Is hun zoon er nu ook of is hij alweer terug naar Georgië voor zijn studie? En zijn ze al bezig met het huis van de buurman erbij te trekken?
Lieve eigenaars hè? Fijn ontbijt!
Heeft de eigenaresse jullie al aangeboden een kaartje voor het dansen te regelen?
Je kan ook iets met olifanten zien ietwat ten noorden van Kandy, maar in de ‘woonkamer’ hangt een kaart en daar staat het volgens mij op. Is niet zo heel bekend.
Wij zijn naar the Millenium Elephant Foundation geweest, maar is best nog een stuk rijden.
Kan je daar in de bergen niet een flinke wandeling maken?

Wil je ze groeten doen van ons, Eddy, Karin en onze (blonde) zonen Stijn en Mees. Wij sliepen boven in de slaapkamer die grenst aan de keuken met een extra 2pers. matras op de grond voor de jongens en later (omdat we het daar zo fijn vonden) nog een keer, toen beneden in 4 pers. kamer. Wellicht herinneren ze ons nog??