Wereldreis 2014 : vlotjes Mexico - Cuba - Kaaiman eilanden - Colombia combineren?

Hoi!
Ik wil in 2014 een jaar er op uit met m’n rugzak.
Het eerste op mijn lijst staat Cuba, dus daar wil ik zeker heen!!! Omdat ik familie heb in Mexico moet die dus zeker ook op de lijst, dan heb ik ergens mijn zinnen gezet op de kaaiman eilanden en heb ik vrienden in Bogota, Colombia.

Ik heb gemerkt dat er net iets teveel vliegen aan te pas komt en dat ik waarsschijnelijk keuzes zal moeten maken, maar welke?!

Stel dat ik dan de kaaiman eilanden laat vallen en vanuit Mexico over land naar Colombia wil, stoot ik daar dan ook weer op een probleem; Panama - Colombia.
Dit is over land beter niet te doen, dan maar met de boot? Maar dat lijkt me nogal duur, wel zeer aantrekkelijk!

Wat denken jullie? Kan iemand me een beetje richting geven? Ik verdrink nu al in al die informatie…

Alvast bedankt!
X Sarah

Heej Sarah!

Ik had net als jij een nogal ingewikkeld keuzelijstje met welke landen ik wilde bezoeken. Ik ben op een gegeven moment gewoon bij een reisbureau langsgegaan, (Kilroy, superaardige mensen!) die van alles hebben uitgezocht voor me, wat mogelijkheden waren, de goedkoopste opties enzovoort.
Al kies je er uiteindelijk voor om toch zelf alles te boeken, het helpt in ieder geval je een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn! Mij heeft het in ieder geval geholpen, hopelijk kan je hier iets mee :wink:

1 like

goed idee! dank je!
er is binnenkort ook een reisbeurs in brugge, daar zal ik ook wel meer info kunnen verzamelen.