Net ontvangen mail die ik absoluut wil begrijpen, dus dank voor een Nederlandse vertaling hiervan… (PS Wiwi is 'n koosnaampje)
Wiwi sana asla ve asla kabalık yapamam ne düşündüğünü neden bu şekilde yazdığını anlamadım,gerçekten düşünmek çok zor bir iş!
[Sen çaresizlik nedir bilirmisin?]Wiwi
Gerçekten zor günler geçiriyorum pisikolojik destek ve söylemler motivasyon yeterli değil artık.
Ben dostlarımdan dünyayı istemedim milyon dolarlar istemedim sadece 8000 Euro borç istedim onuda bulamadım artık vazgeçtim her şeyden kimseden bir şey istemiyorum ben yardım ederken bütün herkez en iyi dostumdu fakat şimdi anladım benim dostum çok az wiwi tabiki sen onlardan değilsin hiç bir zaman senin hakkında kötü ve olumsuz düşünmedim ve düşünemem çünki senin kalbin başka güzel eğer seni bilmeyerek kırdımsa çok özür dilerim,sen bu dünyada ne kadar güzellik varsa hepsi senin ve her şey istediğin gibi ve gönlünce olsun.
Sana asla kaba ve umursamaz davranamam sen benim için çok değerli ve asil bir kadınsın ama inan mesajlarına ve a mail lerine cevap verecek gücüm bile yok bu kabalık değil sanırım ne olursa olsun seni sevmeye devam edeceğim wiwi çok özür dilerim iyi bak kendine Wiwi.