Tips voor Thailand met kinderen

Wij willen volgend jaar juli of aug voor het eerst naar thailand gaan (3 weken) met onze 2 dochters. (10 en 12) Heeft er iemand tips waar we het beste heen kunnen gaan, Vinden het strand leuk maar we willen bijvoorbeeld ook graag olifanten bezoeken en leuke dingen gaan ondernemen met de kinderen. En hoe zit het met regen seizoen.

Het is voor ons de eerste keer dus alle tips zijn welkom.

Tweety13, jullie hebben ruim een jaar de tijd om jezelf op je gemak degelijk te informeren, bijvoorbeeld door het lezen van (vakantie-)lectuur en informatie zoeken en bekijken op internet over Thailand.

Nadat je dit op je gemak gedaan hebt - al doende een redelijk gefundeerd (vakantie-)beeld vormend over dit land - kunnen jullie daarna vervolgens aan de hand van opgedane kennis en vakantiewensen, gericht vragen stellen op een forum als dit.

Overigens staan ‘antwoorden’ op reeds door jullie gestelde ‘vragen’ te lezen op dit forum. Even de moeite nemen om een en ander op te zoeken.

Maar jezelf inlezen/informeren over een mogelijke vakantiebestemming, is naar mijn mening al onderdeel van de vakantiepret. Succes met jullie verdure voorbereidingen.