Star Peru of LAN

LAN wordt blijkbaar aangeprezen als veruit de veiligste en meest professionele maatschappij voor binnenlandse vluchten. Hun prijs voor de vlucht Lima-Cusco is 100 euro duurder dan die van Star Peru (220 tov 115). Zijn er naast het gebrek aan stiptheid andere redenen om niet voor Star Peru te kiezen?

Dank voor jullie raad.

Stiptheid is een punt van overweging. Daarnaast zijn de duurdere LAN tickets wat makkelijker te wijzigen. Ik meen dat bij bepaalde extreme weersomstandigheden Star Peru niet vliegt maar LAN wel omdat LAN vliegtuigen bepaalde apparatuur aan boord hebben (en daarvoor getraind personeel), terwijl Star Peru vliegtuigen dat niet hebben.
http://www.hostellima.nl/

ook niet duur: http://www.peruvianairlines.com/en/

Heb je wel eens met peruvian airlines gevlogen?
Ik wel, nooit meer, geen regels, gewoonweg gevaarlijk, hebben niet voor niets vorig jaar een maand aan de grond gestaan.
Ik maak rond de 40 vluchten per jaar door Peru, allemaal met lan, Taca of Star en nooit geen problemen mee gehad
Pak gewoon Lan, Taca of Star, zijn alle drie goed.

Dank voor jullie reacties. Ondertussen heb ik bij LAN geboekt, wel via hun kantoor in Brussel; dit bleek een stuk goedkoper dan een on line boeking bij het hoofdkantoor.

Heeft men er op dat kantoor rekening mee gehouden dat je geen inwoner van Peru bent (je hebt geen carnet de extranjería, althans dat neem ik aan)? Zo daar inderdaad mee rekening is gehouden dan zul je bij het inchecken tzt geen problemen hebben. Echter, als er vanuit gegaan is dat je wél een carnet de extranjería hebt, terwijl je dat niet hebt, dan doe je er goed aan je erop voor te bereiden dat ze tzt bij het inchecken een forse bijbetaling zullen vragen.
http://www.hostellima.nl/

wij hebben afgelopen februari 2 x gevlogen met star peru en dat is prima bevallen. moderne vliegtuigen van britse makelij (BAe 146) met een professionele en zeer vriendelijke crew aan boord. tickets hadden we van tevoren hier in nederland online besteld op hun site. toen we op de terugweg van cusco naar lima ruim eerder op het vliegveld aanwezig waren dan we eigenlijk moesten, werd ons gevraagd of we misschien een vlucht eerder wilden nemen. daar hebben we natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt. klasse!