rondreis west amerika

Hoi,

Wij gaan in mei een rondreis doen in west amerika. Het plan is om met de auto vanaf SF via Yosemite, Death Valley, Las Vegas, Zion/Bryce, Monument Valley, Grand Canyon en San Diego naar LA te reizen. Toch balen we dat we dan Yellowstone niet zien. We zouden graag met een binnenlandse vlucht toch nog een paar dagen Yellowstone mee willen pakken. Iemand enig idee hoe en vanaf waar we dat het beste kunnen doen?
Alvast bedankt voor de reacties.

Hoe lang is je reis? Zelfs met een binnenlandse vlucht moet je al snel 4 dagen rekenen voor Grand Teton NP en Yellowstone. Dus als je bv 3 weken hebt zal je hier geen tijd voor hebben.

Wij vliegen naar Vancouver. Van daaruit willen we een auto huren om naar Seattle te rijden. Daarna rijden we weer terug naar Vancouver. Wat moeten we aanvragen c.q. Registreren om Canada in te komen en moeten we ons laten registreren voor Amerika?

Je hebt geen Esta registratie nodig om over land de USA binnen te rijden en weer terug. Passport is genoeg en de papieren voor de carrental. De grensovergang kan enige tijd nemen vooral richting de USA.

1 like

Dank voor de snelle reactie! :dag: