Rondreis gepland... wat denken jullie?

Beste mede-reizigers:
Ik heb een rondreis voor ogen en via deze site en L.P. een route gepland. Zouden jullie tips/advies/kritiek kunnen geven op mijn route? Ik ben namelijk erg benieuwd of het allemaal haalbaar is en of ik de highlights allemaal geraakt heb? Ik ga samen met mijn vriendin op reis en zijn vorig jaar naar Costa Rica en Bocas Del Torro geweest. We houden van: wildlife spotten en fotograferen, lichte hiking routes, warmte (van zon en water ;), we slapen niet in hostels maar ook zeker niet in luxe resorts. Meestal zoeken we voor 20-30 dollar een accommodatie. En daarnaast ben ik erg benieuwd of we ook gebruik kunnen maken van de trein op deze route. De trein lijkt me namelijk comfortabeler en mooier.

Dag 1: Aankomst in Guayaguil
Dag 2: Guayaguil naar Cuenca (bus)
Dag 3: Bezoek aan El Cajas N.P.
Dag 4: Cuenca naar Guamote (bus)
Dag 5: Guemote naar Banos (bus)
Dag 6: Banos
Dag 7: Banos naar Latacunga (bus)
Dag 8: Dagtrip Cotopaxi vulkaan
Dag 9: Latacunga naar Quito (bus)
Dag 10: Quito naar Mindo (of naar Papallacta, nog niet helemaal uit)
Dag 11: Mindo (of Papallacta)
Dag 12: Mindo terug naar Quito
Dag 13: Quito naar Galapagos
Dag 14: Galapagos
Dag 15: Galapagos
Dag 16: Galapagos
Dag 17: Galapagos
Dag 18: Galapagos
Dag 19: Galapagos
Dag 20: Galapagos naar Guayaquil
Dag 21: Guayaguil naar Dusseldorf

Alvast bedankt voor alle reacties!

Beste Reiziger,

Je houdt van warmte, maar vergeet niet dat je je in Ecuador gemiddeld op 3000 meter bevindt. Banos en Mindo zijn niet echt koud, maar neem voor de andere plekken warme kleding mee ! El Cajas, Cotopaxi ? IJskoud !

Marinka

Veel plezier op je reis.De trein van Guayaquil naar Quito gaat op 4 juni rijden.Maar zoals je wel weet zijn er al veel kortere routes open.Misschien kan je er 1 van doen.Je kan de routes op de website van de trein bekijken.Er staat aangegeven hoelang de route is,waar kaartjes te kopen etc.

http://www.ecuadorbytrain.com/trainecuador/