Reserveren Uyuni tour/vliegtuig

In Augustus zullen wij de zoutvlaktes van Uyuni bezoeken. Aangezien het volgens mij dan hoogseizoen is vragen wij ons af of het nodig is de 3 daagse tour en de vliegtickets om terug te vliegen (naar La Paz) nu al te boeken? Of kunnen we dat ter plaatse altijd nog wel regelen?
We proberen heen met de bus/trein combi daar te geraken, maar vliegen liever terug.

De 3daagse tour kan je eenvoudig nog in Uyuni boeken. Afgelopen jaar koste de tour me 630 BOL. Voor je vliegticket moet je wel alvast kijken. Uit mn hoofd zijn er maar 2 dagen vluchten vanuit Uyuni met TAM, militaire vliegtuigmaatschappij.

Hallo
Amazonas airline vliegt elke dag 2 keer en hebben ook een vlucht van uyuni in connectie met cusco, zodat je en een 3 tal uurtjes uit uyuni al in cusco kan staan.
Het zijn maar kleine vliegtuigjes, dus niet veel plaatsen en dus op tijd reserveren, kijk op de website van amazonas http://www.amaszonas.com/ voor tarieven en vraag het ook aan een Locale agent in Peru of Bolivia om de prijs te vergelijken, dikwijls is de agent goedkoper.
Succes !

De vliegtickets Uyuni->La Paz waren inmiddels al geboekt. Ben alleen nog op zoek naar een goed operator voor de jeep ‘safari’ over de salar.