Reisgenootjes gezocht voor goedkopere safari

Hallo,

Ik ben Evi (22 jaar) en ga samen met mijn vriend (24) deze zomer naar Africa. Ik ga eerst vrijwilligerswerk doen op Zanzibar en daarna vliegen we samen door naar Kilimanjaro op 14 aug. We willen dan in de 2,5 week die we nog hebben (1 sep vliegen we weer terug) graag zoveel mogelijk zien en doen. We willen graag op Safari (sowieso naar de Serengeti en Ngorongoro) maar hebben nog geen idee of we dat hier willen boeken of daar. Er zijn al veel topics erover maar nog tips??! En zijn er misschien 2-3-4… mensen die ook met dit probleem zitten en het misschien zien zitten om anders samen iets te boeken hier of daar. We staan overal voor open!

Beste Evi,

Leuk dat jullie naar Tanzania gaan. Indien je niet al te duur op safari wilt, kun je het beste bij een lokale touroperator boeken. Op die manier omzeil je de kosten die een reisbureau in Nederland er bovenop doet. Je moet dan echter wel bij een gerenommeerde touroperator boeken. Een touroperator moet een TALA-licentie hebben. De lijst met touroperators die dat hebben kun je hier vinden: http://tanzaniatouristboard.com/tour_search/index_tz.php. Ook is er natuurlijk verschil in kwaliteit. Bij de allergoedkoopsten kun je weinig verwachten en wordt vaak ingeleverd op een goede auto, gids, het eten en de campinguitrusting. Je hoeft echter niet te wachten met het boeken van de safari tot je hier bent. De meesten hebben een website en ook zij kunnen je proberen te helpen met het vinden van reisgenootjes.

Goede reis straks!

Marion
www.caracalsafaris-tz.com

Hi Evi, ik heb goede ervaringen met http://www.hofland-expeditions.nl/ en met http://naturebeauties.com/. Via de laatste ben ik eens met een ander (voor mij onbekend) stel op safari geweest!