Reisgenoot gezocht Australië / Nieuw-Zeeland eind 2013

Hey,

Ik ben Wouter, 20 jaar en ik ben van plan eind 2013 richting Australië / Nieuw-Zeeland te gaan om daar een maand of 7 te gaan backpacken. Paar maanden Australië, paar maanden Nieuw-Zeeland en misschien nog wat van Azië meepakken.

Het leek mij wel leuk om in Austalië / Nieuw-Zeeland een auto te huren om dan gewoon heerlijk relaxed het land te verkennen. Misschien 's avonds wel in hostels slapen om zo toch nieuwe mensen te blijven ontmoeten, een biertje te drinken, altijd gezellig:bier:

Verder heb ik alleen nog maar een globaal plan gemaakt, dus ik sta overal voor open, ben heel flexibel.

Voor mij is backpacken nieuw en dus leek het mij wel leuk om vooral de eerste periode met iemand anders op te trekken, een beetje wennen aan het hele backpack gebeuren en als we dat willen kunnen we daarna altijd nog onze eigen kant opgaan.

Heb je ongeveer dezelfde ideeën / zoek je ook nog een reisbuddy? Laat het me horen, wie weet kunnen we wat regelen!

Greetz!:dag:

Hooi!

Ik ben Evelien en ik word in november 19. Ik ben van plan om midden oktober naar Australië te gaan. Ik wil daar vooral heel veel dingen doen, alles meemaken en veel van het land zien. Ik moet wel daar gaan werken om mijn reis te bekostigen. Met nieuwjaarsdag wil ik sws naar Sydney toe :slight_smile:
Ik zoek ook een reismaatje voor de eerste tijd, gewoon even om te wennen maar toch niet afhankelijk van iemand te zijn. Dus dan na een tijdje ieders eigen kant op gaan.

Ik ben wel geïnteresseerd om te mailen en te kijken waar we uitkomen.

Groetjes Evelien!

Hey Evelien en Wouter,

Ik ben 22 jaar en ben rond oktober klaar met mijn studie Gespecialiseerde leraar zorg. Dit is een master die aansluit bij de PABO. Na 5 jaar studeren wil ik gaan werken, maar voordat ik dat ga doen wil ik eerst een reis maken. Graag zou ik net als jullie naar Oceanie willen, omdat het daar zo prachtig is.
Eigenlijk heb ik nog geen vaste plannen. Het maakt mij ook niet uit of ik in november ga of december… Daarin pas ik mij aan!

Ik hoorde bij een informatieavond over Nieuw- Zeeland dat het in 4 weken te rijden valt en dat het erg interessant is om in Nieuw Zeeland een auto te huren! Dat was ook helemaal mijn plan! Voor Australie heb ik nog niet een reismiddel. Zal trein of auto worden.

Groetjes,
Evanne

Hoi Allemaal,
Jullie verhalen klinken alle drie goed in mijn oren. Ik wil ook gaan reizen maar kan nog geen definitieve keuze maken (twijfel tussen Australië/Nieuw-Zeeland en Azië). Ik wil overal heen maar moet ergens beginnen natuurlijk wat betekend dat ik een keuze moet maken. Omdat ik ook twijfel om alleen te gaan reizen lees ik andermans oproepen om mijn keuze een beetje richting te geven. Vooral het idee van jou Evanne om met de auto rond te trekken in NZ klinkt goed.
Ik wil pas begin januari gaan, weet niet of jullie dan al zeker weg willen zijn?
Groetjes Linda (20)

Hey Linda,

Opzicht ik aan weinig verbonden, omdat ik rond oktober klaar zal zijn met studeren!
Dus Januari is in dat opzicht geen probleem.
Zou je mij willen mailen?

Evanne

contactgegevens kan men best uitwisselen via een pm berichtje!!!

Hoi!

Mijn naam is Arne en ik ga samen met 4 vrienden en vriendinnen vanaf oktober voor een jaartje door AUS en NZ rondreizen met een busje, moest je een tijdje meewillen, lijkt ons dat geen probleem!

grtz

      • Updated - - -

Hoi,

Mijn naam is Arne, ik ga met vier vrienden en vriendinnen een busje huren en zowel NZ als AUS doen, als je compagnie zoekt om je even bij aan te sluiten, laat gerust iets weten! Let wel op, wij zijn heel actieve mensen en doen graag vanalles! Wil je enkel aan een strand liggen, dan heb je denk ik een probleem :wink:

Greetz,

Arne

Wow…!! Welke datum vertrekken jullie??

Ik wil ook een actieve vakantie!! Wat een aanbod!

Wouter,

Heb je al een reismaatje gevonden?
Want ik blijf geïnteresseerd in je verhaal.
Zou je mij willen mailen op evanne.stad@ gmail.com

Groetjes,
Evanne

Hee Wouter,

Ik ben Max, 18 jaar en ik ben van plan om in begin januari te gaan backpacken in NZ en Australie.
Je omschrijving spreekt me aan, en als je nog steeds iemand zoekt om mee te gaan, laat dan even wat van je weten.

Max