Hoofdgerecht
PILAF 4 personen
3 à 4 ons kipfilet in blokjes gesneden
2 uien in stukjes gesneden
2 preien gewassen en in ringen gesneden
2 blikken ( halve liter blikken) perziken op sap
2 kleine blikjes tomatenpuree
2 kippenbouillon tabletten
1 teen knoflook uitgeperst
ketjap
margarine
peper
zout
paprikapoeder
Italiaanse kruiden
Rijst
Bereiden:
Fruit de ui in de margarine en voeg er de kipfilet aan toe. Bestrooien met peper en paprikapoeder. Goed roeren en voeg de knoflook toe. Laat de kipfilet gaar worden. Voeg dan het sap van de perziken toe, de tomatenpuree, de kippenbouillon tabletten en een scheut ketjap. Goed roeren. Dan de prei toevoegen en 10 minuten zachtjes laten koken. Voeg de in stukjes gesneden perziken toe en maak het geheel op smaak met de Italiaanse kruiden. Kook ondertussen de rijst.
Pilaf en rijst apart serveren.