Noorwegen Rondreis

Hallo,

ik ben op zoek naar een reisorganisatie die mij kan helpen met mijn reis. Ik ben van plan om te vertrekken vanuit Nederland op 5 juli 2004. Ik ga met de auto erheen, misschien is het mogelijk om met Ferry te gaan.

Mijn reisdoel is Alesund, daar verblijf ik 2 weken en dan wil ik weer terug naar Nederland.

Ik weet eigenlijk niet veel van Alesund af. Wie weet een goede site met informatie (musea, hotels enz.) over Alesund?

Ik wil geen tenten gebruiken, graaag verblijf ik in een caravan of bungalow. Er gaan 4 personen mee: 2 volwassen en 2 kinderen (12 en 10)

In totaal blijf ik 5 weken in Noorwegen.

Waar kan ik een goede reisorganisatie vinden die zich specialiseerd in lange rondreizen in Noorwegen? Ook wil ik meer informatie vinden over Noorwegen, waar kan ik het vinden (websites graag in Nederlands, evt. Engels)

Ik wil van alles zien van Noorwegen, welke plaatsen raad jullie aan in Noorwegen om dus in mijn rondreis toe te voegen. Ik wil in ieder geval het nationaal park zien. Ik ben ook op zoek naar de geschiedenis van Noorwegen, wil graag meer weten over de vikingtijd… waar kan ik dit vinden in Noorwegen zelf?

Graag wil ik tips ontvangen van jullie, zodat ik mijn reis in Noorwegen goed kan voorbereiden.

Alvast bedankt.

P.S. tips en suggesties zijn altijd welkom!!

sorry voor dubbelpost, maar omdat niemand reageert en ik niet weer een topic wil maken…

Ik heb nu alleen een vraagje.

Ik wil weten of er een speciale route is van Stavanger naar Alesund en van Alesund naar Trondheim, met natuurlijk tussendoor attracties, waar je even kan stoppen en wat kan doen.

wie heeft een idee of een site hierover, zodat ik dat kan uitzoeken :slight_smile:

Ik zou internet afzoeken, en verder kijk ik naar bestaande reisroutes en gebruik die info als inspiratie. Koop een goede kaart (anwb) en een aantal reisgisden en stippel zelf een route uit.

Wel weet ik dat je niet echt opschiet als je de kronkelwegen neemt…
Er is één snelweg van oslo naar de noordkaap…