Nieuws: Nieuwe samenwerking met St. Luke's Ziekenhuis in Malawi (Be More)

Wij vieren feest bij Be More, want we hebben een nieuw partner project! St. Luke’s is een ziekenhuis vlakbij Zomba in Malawi. Een unieke kans om het reilen en zeilen in een lokaal hospitaal mee te maken.

De missie van het project is om een kwaliteitsvolle gezondheidszorg te bieden tegen een zo goedkoop mogelijke prijs. Met de hulp van de lokale bevolking en internationale donoren proberen zij die missie zo goed mogelijk aan te bieden.

In en rondom het ziekenhuis kunnen ze genoeg hulp gebruiken. Heb je ervaring in de zorg/ verpleegkunde, dan kun je deze kennis goed gebruiken bij de hulp in de zorg. Daarnaast zijn er ook veel kinderen in het ziekenhuis die het heel fijn vinden om te spelen tijdens de tijd dat zij daar zijn. Het is namelijk niet de prioriteit van ziekenhuizen om hier aandacht aan te besteden. Ook kun je meewerken als technische hulp in het laboratorium. Tot slot zijn er ook werkzaamheden met betrekking tot het uitbreiden van het ziekenhuis. Voldoende activiteiten waar jouw hulp van harte welkom is.

Wil jij zien of de wereld van geneeskunde bij je past of help je gewoon graag mensen? Kijk dan zeker eens bij het project St. Luke’s Ziekenhuis. Heb je vragen, neem dan gerust contact op. Je kunt bellen op 071 891 0171, whatsapp naar 0650283102 of mail naar [EMAIL=“info@be-more.nl”]info@be-more.nl