New York hotel tips

New York hotel tips

Hier een greep uit de top tien van beste hotels volgens de Guardian
[ul]
[li]East Village Bed and Coffee
[/li]Voor logees die wel van een feestje houden, aldus de Guardian. Het hotel is een mooie balans tussen het Boheemse karakter van de buurt, en een net en schoon hotel (met tuin!). De kamers hebben ieder een thema (zo heeft een kamer ook een Nederlands thema).
Adres:110 Avenue C, New York
Kosten:Tussen de $120 en $140, afhankelijk van de kamer die je boekt
[li]Holiday Inn Express Brooklyn
[/li]Dit hotel is gelegen in het “baby mekka” van New York, volgens de Guardian. Het is dus uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het hotel is, volgens de Guardian, niet super slecht, maar ook niet super goed. Pluspunt is dat het gelegen is in een prachtige buurt, waar veel leuke dingen te doen zijn voor kinderen.
Adres: 625 Union Street, Brooklyn
Kosten:+/- $220,-
[li]The Larchmont Hotel
[/li]Wanneer je liever geld uitgeeft aan winkelen in de Big Apple dan aan overnachting is dit hotel een goede keus. Gelegen in Greenwich Village is de locatie van het hotel prima. Het hotel zelf is basic maar wel schoon.
Adres: 27 West 11th Street, New York
Kosten: vanaf $90,- kan je al een kamer nemen, afhankelijk van week of weekend overnachtingen
[/ul]

Hieronder vind je tips van reizigers over hotels in New York. Heb je zelf een goede tip over hotels in New York? Plaats 'm hieronder!

.

Een handige website voor een overzicht van hotels in New York is nyctourist. Hier kan je op een kaartje klikken om te bepalen in welke buurt van New York je een hotel zoekt en je kan zoeken op prijsklasse. De site is misschien een beetje vol maar als je goed kijkt kan je er heel veel op vinden.

1 like

Een super hotel voor gezinnen: Best Western Hospitality House in Midtown East.
Het is geen heel erg groot hotel maar wel een goed hotel dat beschikt over gewone kamers maar ook over appartementen. Zeer redelijk geprijsd en hele goede reviews op tripadvisor.
De ligging is ook super. Makkelijk te bereiken met de metro vanaf JFK en centraal gelegen ten opzichte van de rest van Manhattan.

Nog een goed hotel maar dan in Midtown West:
Het Belvedere Hotel. Zeer mooie kamers.

Edison Hotel,
West 47th Street en naast Times Square.
Het hotel is recent gerenoveerd en als je op tijd boekt dan kun je voor ongeveer 80 euro per persoon, per nacht terecht. Echt heel handig voor een korte trip naar New York en als je graag in hartje centrum wilt zitten.

Empire Hotel.
44 West 63rd Street, New York.

4 sterren hotel. Op 2 minuten lopen van Lincoln Center en Central Park. Het hotel heeft een seizoensgebonden buitenzwembad op het dak, cabana’s (kleine houten hutjes), en 2 restaurants. Het zwembad op het dak wordt omgeven door een zonneterras met grote ligstoelen, en biedt een panoramisch uitzicht over New York. Het is ook mogelijk een hapje of drankje te nuttigen bij de Pool Deck.

Ik ben hier de afgelopen 2x geweest en het was echt een super hotel! Erg luxe. De serie van Gossip girl is hier ook opgenomen en er worden nog regelmatig feestjes op de rooftop gegeven. Metro zit ook om de hoek van het hotel. Supermarkt en Starbucks zit onder het hotel.

milford plaza is zeker een aanrader!!! wij zijn via jfk gereisd en met de metro ben je er zo, ook kun je een airporttaxi nemen voor 25 dollar. milford plaza ligt 1 straat achter Times Square en heeft prachtig uitzicht! (wij hadden kamer 1252, alles eindigend op 52 heeft een dubbel raam!). erg goedkoop ook voor new yorkse begrippen. gewoon via de eigen site geboekt. mensen erg vriendelijk/behulpzaam. taxi’s voor de deur en tegenover het hotel een zeer lekker eetzaakje voor ontbijt! (mama’s), ideaal!!!