Met Star Peru naar Cuzco?

Hola,
In oktober vertrek ik voor een rondreis door Peru.
Vanuit Lima wil ik een vlucht boeken naar Cuzco.Star Peru heeft lage prijzen.Maar is die maatschappij goed en betrouwbaar?(Onlangs werd Peruvian Airlines geschorst voor een paar maanden.Die hanteert ongeveer dezelfde prijzen)

Saludos,
Bart

Ja, Star Peru is betrouwbaar. Velen reizen met Star Peru. Ze zijn beduidend goedkoper dan LAN en TACA doordat de laatste twee zeer hoge tarieven rekenen voor reizigers die niet in Peru wonen. Voor bewoners van Peru zijn LAN en TACA een stuk goedkoper. Het enige wat men wel van Star Peru kan zeggen is dat ze niet altijd even punctueel zijn.
Overigens is Peruvian Airlines niet “geschorst”. Ze vliegen nog steeds met twee van hun vliegtuigen en doen dat naar enkele andere plaatsen in Peru. Niet Cusco. Voor hun andere vliegtuigen (ander type) heeft Peruvian Airlines op het ogenblik geen toestemming om te vliegen, totdat er iets aan de wijze van onderhoud verbeterd is.
http://www.hostellima.nl/

Dat klinkt goed. Star Peru hanteert bij de voorwaarden de term: “payment time limit (bv 6u)”. Wat wordt hiermee bedoeld?
Alvast bedankt voor je hulp!
Pie

Star Peru is een betrouwbare maatschappij.

Volgens mij bedoelen ze daarmee dat je binnen 6 uur de betaling moet voldoen anders vervalt de reservering.

GrDonny
Proyecto Peru Spaanse les, stages en vrijwilligerswerk in Cusco

Er bestaat in Peru een systeem dat je een vlucht boekt en dan bij een bank gaat betalen. Dat moet natuurlijk binnen een bepaalde tijd gebeuren. Ik denk dat het daarop slaat.
http://www.hostellima.nl/

Bedankt voor je snelle reactie!
Pie