Met Aeroflot via Moskou naar Hanoi

Hoi heeft er iemand ervaring met de vliegtuigmaatschappij Aeroflot. Wij denken erover om vanuit Amsterdam via Moskou naar Hanoi te vliegen. Een ticket kost rond de 550 Euro. Wat kunnen we verwachten???>>>

Wij hebben deze maand met Aeroflot gevlogen naar Hanoi met overstap in Moskou. Het is prima bevallen, vliegtuigen prima (niet erg veel beenruimte dus als je wat langer bent zit je niet al te comfortabel), aardig personeel en verder goed verzorgd. Het vliegveld in Moskou ziet er mooi uit en er staat duidelijk aangegeven waar je moet zijn en hoe je daar moet komen. Alleen werken ze op het vliegveld niet erg snel en met een half uur vertraging en een overstaptijd van 1 uur en 30 minuten was het een beetje stressen maar de aansluiting toch gewoon op tijd gehaald. De terugweg hadden we geen vertraging en ging het allemaal ook wat sneller.
Een volgende keer zou ik gewoon ook weer met Aeroflot vliegen het is ons goed bevallen!

Hoe was het eten aan boord bevallen? En hoe was het entertainment aan boord?

We gaan in juli met Aeroflot die kant op en alleen al om de prijs kan ik bijna niet ontevreden zijn. 570 euro voor een retourtje is natuurlijk niet heel veel geld.

Als de safety maar goed is, de rest is mooi meegenomen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Wij vliegen deze zomer ook met Aeroflot vanwege de kostprijs. Als wij anders met Qantas en malaysian airlines vlogen had elk een eigen videoschermpje… misschien een wat stomme vraag… maar omdat het toch wel een lange vlucht is wilden we graag weten als dit ook zo is bij de russen of is het een centraal scherm?
Zijn de maaltijden ok?

grtjs,
Niek

Het eten was verder wel goed, het eten in het vliegtuig is nooit zo’n succes dus veel verschil met andere maatschappijen zal wel mee meevallen.

Het eerste deel van de reis naar Moskou vlogen wij in een airbus 321, hier was geen entertainment aan boord. Maar de lange vlucht vanaf Moskou naar Hanoi was super, een A333, elke stoel een eigen schermpje met films, muziek, spelletjes etc. Erg handig voor zo’n lange vlucht, zeker voor de kinderen!

1 like

dat klinkt goed

is er iemand die ook 21 juli met aeroflot naar hanoi vliegt