Leuke plek tussen Drakensbergen en Kruger

Wij reizen (oa) van Drakensbergen naar Kruger. We hebben nog een paar dagen beschikbaar om ergens daartussen in iets te doen. Wie heeft iets aan te raden wat ongeveer op die route ligt? Wij dachten zelf bijv. aan Swaziland. St. Lucia was ook een optie, maar een beetje te veel uit de route, dus willen liever waar wat waar we iets minder voor moeten omrijden. Wie heeft tips.

Swaziland is idd een mogelijkheid. Anders (omgeving) Barberton of Dullstroom, Waterval-Boven (1 nachtje), …
Ligt er eigenlijk een beetje aan wat je in die dagen graag wilt gaan doen. Wil je iets actiefs gaan doen (rotsklimmen in Waterval-Boven), van wild en/of luxe lodge genieten in omgeving Barberton, vliegvissen in Dullstroom en omgeving, je lekker laten verwennen in een luxe spa ergens…

Anders kaart van die omgeving erbij pakken en via Google proberen goede tips te vinden. Mogelijkheden te over in elk geval!

Heb je al de panorama route (met oa.God’s window en blyde river canyon) gedacht. Dat is goed te doen in 1 of 2 dagen en heel erg mooi. ,zeker als het helder weer is. Nelspruit is dan een goede plaats om te overnachten.

Ja, dat gaan we waarschijnlijk doen na Kruger. Tussen Kruger en Johannesburg hebben we nog een nachtje over, dus kunnen dan dat doet.