HELP bij mijn reisplan van 21 dagen.

Ik zie door de bomen het bos niet meer :crybaby: ondertussen heb ik zoveel gelezen op het net …dat ik niet meer weet waar ik moet aan beginnen…
Wij zijn 60j en 65 j en hebben vluchten geboekt op 10/1/2015 aankomen in Hanoi en vertrekken in HCMC op 31/1/2016. Dus hebben 21 dagen voor de reizen. Zou het graag relaxed willen doen en een niet te overladen programma. Iemand een suggestie? Heb ik als ik aankom in Hanoi nog tijd genoeg voor een touroperator aan te spreken …die dan nog de nodige verplaatsingen kan boeken eventueel met trein, wagen, boot of vliegtuig? Of kan ik dit beter hier(België) reeds doen? Met welke vliegtuigmaatschappijen en treinen kan ik mij verplaatsen naar de nodige bestemmingen? Moet de trein op voorhand geboekt worden etc. Ik krijg er een punthoofd van.
Hou echt niet van groepsreizen. Liefst individueel eventueel met gids en chauffeur. Heb al verschillende programma’s gelezen maar kan geen keuze maken en omdat we het land nog nooit bezocht hebben kunnen we de afstanden ook niet inschatten …dus alles is welkom. Zelfs enkele leuke hotels 4* goed gelegen mag altijd vermeld worden. Wij zijn spijtig genoeg geen backpackers …de leeftijd speelt hier parten.:krukken:

Graag een reisplan hoe ik de dagen het best kan indelen…er mag ook een rustpauze bijzitten bijv. aan zee. Heb ook gelezen qua strand Mui Nee of Phu Quoc maar weet niet hoever dit van HCMC is…want vandaar moeten we ook terug vertrekken. Alles is welkom. Reeds dank bij voorbaat.

Hallo S,

Fijn om te lezen dat jullie het mooie Viet Nam willen gaan ontdekken.
Weet zeker dat jullie er geen spijt van zullen krijgen.

In principe kan je in Viet nam alles ook regelen, maar bedenk wel dat het echt hoogseizoen is in januari in Viet Nam.
Dus wil je echt specifieke hotels, trips ed. dan kan het raadzaam zijn om nu misschien al iets te regelen.

Ik las ook dat je al diverse tours hebt gezien en jullie niet echt een keuze kunnen maken.
Maar je hoeft eiegenlijk geen keuze te naken uit voorgestelde programmas van reisbureaus.
Je kan helemaal zelfstandig een reis in elkaar zetten; zeker wanneer je kiest voor chauffeur en gids.

Met dit schema dan gaan shoppen voor een redelijke prijs; denk er wel aan dat goedkoop niet altijd de beste keuze is.

Wanneer je misschien jullie interesses kenbaar zou willen maken kan ik wel een reisschema maken om vandaar uit naar een, voor jullie, prachtig schema te komen.

Gr.
Ton.

1 like