Gumbet 2008

xxx

Mooi verhaal.

Je zegt echter dat je nu al weet dat je deze relatie niet aankan en hem niet wilt kwetsen, dus eigenlijk weet je al diep in je hart dat je dit niet wilt, of althans voor jouw gevoel niet “nog een keer” wilt meemaken. Want je verwacht nu al dat het toch wel zo zal gaan lopen als met je ex.
Het kan, maar hoeft niet. Maar dat weet je nooit, bij geen enkele relatie.

Je bent nu negatief door jouw negatieve ervaring die je hebt gehad, maar het is niet reeel om bij het begin van een nieuwe relatie of ontmoeting te beginnen met negativiteit, opgedaan door je vorige relatie. Zo krijgt iets nieuws niet eens een kans om met een schone lei te beginnen. Probeer al het nieuwe wat nu op je pad komt toch positief te bekijken en gaat het fout dan ligt het niet aan jou.

Probeer er voor jezelf achter te komen waarom je niets met deze jongen wilt beginnen, wil je het gewoon echt niet of ben je bang om iets te beginnen door de slechte ervaring die je hebt gehad en loopt er dus voor weg.

Als hij het echt met je meent is het naar hem toe ook niet eerlijk om hem aan “het lijntje” te houden. Als je toch contact met hem wilt houden, hou dan gewoon vriendschappelijk contact met elkaar en niet meer. Mocht het zo moeten zijn en je zou elkaar ooit weer zien, dan zul je zelf wel zien of jullie bij elkaar komen of toch alleen gewoon vrienden blijven.

:kus: