Geschikte luchthaven gezocht

in september 2010 willen we met 4 man vanuit seattle, banff,jasper,west-glacier en de beartooth in yellowstone aandoen . mijn vraag is welke luchthaven is het meest geschikt om terug naar europa te vliegen?

Kun je de vraag precieser stellen?
Je wilt dus landen op Seattle en vertrekken vanuit omgeving Yellowstone?

Op iets meer dan een uur rijden van de Oost Toegang van Yellowstone ligt de stad Cody (WY) met een commerciele luchthaven (Yellowstone Regional Airport). Vervolgens kun je op een andere luchthaven overstappen op de intercontinentale vlucht. Continental biedt daar o.a. vluchten aan en is een prima maatschappij om mee te vliegen. De ‘huismaatschappijen’ zijn Delta en United.

Zulke vluchten zijn echter wel een stuk duurder. Terug naar Seattle kan al snel een grof bedrag schelen.

Maar dit is allemaal informatie die je zelf ook had kunnen vinden met Google en Google Earth.

Bedoel je Beartooth hw (212)? Die ligt niet in Yellowstone. Wel onderweg er naar toe (via Cooke City) Waarschijnlijk wil je ook Grand Teton NP nog bezoeken. Van Jackson (of West Yellowstone)is het ongeveer 5 uur rijden naar Salt Lake City, een grote luchthaven. Je zou ook naar Denver kunnen doorrijden, ongeveer 10 uur. Houd er rekening mee dat er al sneeuw op Beartooth kan liggen in september. Wil je niet doorrijden naar SLC of Denver dan zijn er van Jackson binnenlandse vluchten maar ook van bv Billings. De grootste en dichtstbijzijnde grote luchthaven is dus Salt Lake City.
Yeehaw