Fijne feestdagen! Cambodja

Marion Bos schreef een vervolg over haar ervaringen vanuit Cambodja:

http://www.pureforkids.nl/upload/thumbs/180x126_3676-marion4.jpghttp://www.pureforkids.nl/upload/thumbs/180x126_3676-marion5.jpghttp://www.pureforkids.nl/upload/thumbs/180x126_3676-marion6.jpg

 Wat gaat het snel. Ik herken mijzelf erg in het verhaal van de  vrijwilliger die momenteel in Bali is. Inderdaad zijn de kinderen aan  mij gewend en ken ik alle namen eindelijk redelijk, ben ik alweer aan  het aftellen. Na de kerst nog een week en zit het er alweer op.

Ik ben gisteren maar snel aan het filmen gegaan, zodat ik thuis nog een keer kan nagenieten. Ik heb al veel foto’s, maar filmen is toch meer life om te zien.

We hebben gisteren met ons Pure for Kids team gezellig met z’n allen gegeten en van tevoren overleg gehad wat we gaan doen met de kerstdagen en oud en nieuw. Er staan hier wel kerstbomen voor de toeristen, dus ben ik wel een beetje in de kerstsfeer.
Met 30 graden blijft het toch vreemd. Afzien hè??? Grapje.

Nu ben ik dat al een beetje gewend want vorig jaar met Kerstmis was het in de Cariben ook deze temperatuur, en eerlijk gezegd ik vind ik het zalig uit te houden.

Ik ga op zaterdag met de boot 6 uur naar Battambang wat ik graag wil zien. Heel speciaal een bamboetreintje en de killingcaves en 1 nachtje hotelletje en de volgende dag om 13 uur de bus terug en ben ik precies op tijd terug voor de kerstborrel volgens mijn planning.

We hebben gezellig op 1e Kerstdag een aangeklede borrel op kantoor van Pure en gaan daarna met z’n allen uit eten. Ik heb wat kleine kerstkadootjes voor allen gekocht, en heb al gezegd dat ik echt zelf niks terug wil krijgen! Geven vind ik altijd veel leuker, en doe het nooit om wat terug te krijgen.

Oud en nieuw word in SR uitgebreid gevierd in de Pubstreet. Ook gaat Patrick oliebollen bakken en heeft hij uit Holland oliebollenmix laten meenemen.

Ikzelf had het ook in m’n koffer gedaan , maar ik kreeg overgewicht dus had het er weer uit moeten doen. Gelukkig heb ik nog wel poedersuiker bij me,dus dat word vast smullen.

En ff voor de tennismeiden. Dit jaar geen oliebollen bij mij zoals vorig jaar. Maar surprise: als ik terug ben, zal ik m’n pakken mix nog wel bakken. Ik vind ze zelfgebakken altijd zo lekker.

Vandaag heb ik fruit RAMBUTAN getrakteerd op het PDC. Dat is een soort lychee waar de kids gek op zijn. Fruit zou goed voor de kids zijn en staat ook op het wensenlijstje van het PDC, dus wil je sponsoren?? Heel graag. Het kost hier weinig en alle fruit smaakt hier zo lekker. Nou ik pak de tuktuk en ga lekker smullen in het centrum van SR. ‘s Avonds op de fiets waag ik mij niet aan met al die kuilen in de weg en veel brommers/fietsen zonder licht.

ALLEMAAL HEEL FIJNE KERSTDAGEN

Meer ervaringen van vrijwilligers kun je lezen op: http://www.pureforkids.nl/127-weblog.html