Eventjes jullie kennis testen...

Aan welke Costa is de badplaats Estoril gelegen…?

En wat is je ervaring in deze plaats…?:banana:

Dus er is hier nog nooit iemand naar Estoril geweest?

Ik weet het niet echt zijn, ben er nog niet geweest, maar de naam klinkt me zo bekend in de oren, dat ik voor costa azul ga (want daar zit ik altijd in de buurt)
volgens mij komen hier niet veel mensen op dit forum :frowning: mijn berichtje is totnogtoe onbeantwoord gebleven! Jammer, dit verdient Portugal allesbehalve, hihi.

ja jaa ik ben wel in Estoril geweest daar staat het casino.
Ik woonde namelijk een half jaar in Lissabon en liep stage in Carcevelos in centro communitario de carcevelos. met dakloze drugsverslaafden in het project Esperanca de recomecar uit de sloppewijk bairro marianas !
Ik ging daarom ook wel eens naar Estoril cascais en overal en nergens. Estoril heeft geloof ik als het me goed herriner een klein relaxet strandje. En in Cascais kan je gratis fietsen ophalen voor de dag en kan je heel mooi een hele dag langs de Kust fietsen echt suppppergaaf. Dan kan je naar Boca de Inferno. en daarnaast woont een man met 10 zwerfkatten echt heel gaaf.
Nou genoeg kennis getest?

Groetjes Sanne

hai, Estoril ligt aan de costa do Estoril dear. groetjes.

Estoril heeft nu al wat Alvor in de toekomst heeft, namelijk een formule 1 circuit. Ben er in 1994 en 1999 gepasseerd. Het ligt aan de Costa do Sol.
Ignace vgm Alvor.

Vond achtergrond info…

Costa de Lisboa.
Deze kust ligt ten Noorden van Lissabon. In de omgeving van Lissabon liggen zowel ten noorden als ten zuiden talloze schitterende stranden en pittoreske badplaatsjes. Ten Zuiden van Lissabon treedt het voorjaar al vroeg in. Vanaf begin maart is het hier al goed toeven vanwege haar beschutte ligging achter de Serra de Sintra. Estoril en Cascais zijn de bekendste internationale badplaatsen met een bruisend uitgaansleven. De plaatsen lopen nagenoeg in elkaar over, maar verschillen duidelijk van karakter. Deze plaatsen worden in de vakanties en weekenden zeer druk bezocht vooral door de inwoners van Lissabon zelf. Estoril heeft een breed zandstrand, maar dat loopt nogal steil in zee af. Cascais is van origine een vissersplaats en het haventje heeft weinig aan sfeer verloren, ondanks het toenemende toerisme. Cascais is misschien wat minder luxueus dan Estoril, maar de meeste bezoekers vinden Cascais wel gezelliger.

http://www.properties-portugal.com/index.php?frontend=core.php&contentSectionID=212&customerID=21

tja…vanuit Lissabon een dagje strand doen?

Ik ben nieuw op dit forum en pas terug van Portugal , wij hebben een rondreis gedaan met de camper en dat is ons zeer goed bevallen . Zo’n vier weken zijn we rondgetrokken , mooie natuur, kerken met Azulejos, forten en kastelen en vooral mooie natuur . Stranden hebben we minder gedaan omdat het weer barslecht was in April , maar ik dacht dat die costa ter hoogte van Estoril de Costa de Azul was .

Charlottie

Dat klopt Caty en Chris,het ligt aan de costa de Lisboa.Van af de Taag naar het westen.
In dat gebied ga ik overigens nooit de zee in,je kan wel raden waarom. :wink:

costa de lisboa…

Ben nog nooit in portugal geweest, maar zou er graag een keer heen gaan.

Ben recent nog in Estoril geweest. Er waren veel surfers want het stormde :storm: en daar wachten ze natuurlijk op

Geen van alle.
Estoril ligt aan de Costa de Lisboa