Emotionele momenten

(origineel bericht op be-more.nl)

Emotionele momenten

29 oktober 2013:

vandaag heel vroeg op na een bagger slechte nacht; of je toch onbewust bezig bent met het naderende afscheid? Gezamenlijk ontbeten en ons gaan verzorgen. Marleen nog bezig met de laatste hand leggen aan het inpakken. Ruben heeft een taxi-chauffeur voor haar geregeld die haar naar het vliegveld in entebbe zou brengen; een rit van zo’n vier uur. Ruben kwam zichzelf ook nog even overtuigen of alles goed geregeld was en om nog even een praatje met Marleen te maken. Het moment brak aan om afscheid te nemen; heel emotioneel van alle kanten; maar een wijze beslissing. En nu een kop koffie; noah komt vragen of we naar het kantoor komen; we lopen met de koffie in onze handen. Vandaag stond op de planning; besteding donatiegeld en building mushroom house. Ik had eerder al aangegeven bij Samantha dat we gezien het afscheid van Marleen wilde afwijken van het programma. Nadat we besteding donatie geld hebben besproken; vroeg Samantha ons of we nog een school wilde bezoeken vandaag en dan rond 13 uuR vrij waten. Helaas toch bij mijn standpunt gebleven en gezegd dat we vandaag vrijaf namen!! ze vonden het prima met de medeling als je niet blij in je hart bent je dit ook niet kan uitstralen naar de kinderen; mooie woorden.
met zijn tweetjes het dorp ingelopen en daar een boda boda driver genomen naar de Barclay bank; enja hoor buiten werking; na 20 minuten gewacht te hebben eindelijk kunnen pinnen. Wederom een boda boda driver na het internet café; intussen wordt de lucht hier zwart dus regen op komst. Yes droog aangekomen; we kunnen beginnen onze weblog bij te werken; even op fb en ff appen met het thuisfront.
De tegen valt als bakken ui de hemel; gelukkig hebben wij voor ons zelf gekozen; want in Uganda als het regent ligt alles stil; nu tenminste weblog nog kunnen bijwerken. Vanaf vandaag met ons tweetjes op ons project; we gaan er het beste van maken en zeker genieten van onze resterende tijd in Uganda.

Tot de volgende x.

(origineel bericht op be-more.nl)