Echtpaar zoekt werk/emigratie in/naar buitenland

wij john en petra, zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging in ons leven.

John; vrachtwagenchauffeur, voormalig taxichauffeur, voormalig parket-vloer legger (ook als zelfstandig ondernemer), voormalig vliegtuigsamenbouwer (Fokker) Beheerst Nederlandse en Engelse taal.

Petra; vertegenwoordigster, voormalig financieel adviseur, voormalig zelfstandig ondernemer Beheerst Nederlandse, Engelse, enige Duitse, en Franse taal.

wens; spanje, US, Canada

rekening houdend met 2 kinderen (11 en 13 jaar)

Wij zijn allebei hartwerkende, leergierige, en meedenkend.
WIE REAGEERT!

naalden@hotmail.com

Hallo,

Waarom niet in Australie ik weet dat vrachtwagenchauffeurs een groot tekort is in Australie.
Je zou eens moeten kijken op de website http://www.immi.gov.au/
daar kun je door middel van skills een verblijfsvergunning krijgen. Als je punten 120 zijn krijg je zo’n verblijfsvergunning. Dan zou jij een afhankelijke kunnen krijgen en ook gewoon mogen werken.

gr van Moira

Spanje…:vak01:…alleen de crisis qua werk is hier goed te voelen hoor! Dus als je het met spaargeld nog even kan uitzingen hier, komt er vanzelf wel werk (ligt eraan waar je wilt wonen)…rond Barcelona en Madrid is meer kans op werk. Wel een must; volg Spaanse lessen! Spanjaarden kunnen slecht Engels (Spaans is ook een prachtige wereldtaal). Wij zijn zelf helemaal weg van Andalusie (weinig werk hier, hahahaha)…maar we gaan onze wensen en dromen achterna en ik open per sept/okt een winkel hier…

Luister naar je hart en gebruik je verstand voor de regeldingen, zo begint het! Misschien eerst een vakantie naar de landen? En daar waar jullie je samen lekker voelen is the place to be!!

Succes Judith

wat denk je van een duikschool

gr brahim

Als het wat Moira zegt helemaa waar is dan waren al veel meer mensen richting Australie vertrokken. het is maar gedeeltelijk waar. Zeker als gezin en met een bepaalde leeftijd {boven 40} komt er veel meer bij kijken en kan het lastiger worden

Wat dachten jullie van iets beginnen in een ontwikkelingsland! Daar een bestaan opbouwen in het land zijn standaard en iets goeds doen voor de mensen, dieren of natuur daar…

Och weet je er zijn zoveel mooie plekken en mogelijkheden. neem de tijd om er achter te komen, wat bij jullie past…

Succes

Hallo,

Het is wel zeker makkelijker als je in een bepaalde beroepsgroep valt. Dan kun je een verblijfsvergunning op basis van Skills. Je kunt die krijgen tot je 45ste.
Je kunt een test doen op de website van de immigratie van Australie.
Het gaat dus om beroepen waar een tekort aan is in Australie dit komt door de vergrijsing.
Het is in ieder geval een stuk makkelijker om een verblijfsvergunning te krijgen dan in Nederland.

In Canada zoeken ze vrachtwagenchauffeurs dus, dat moet niet moeilijk zijn om daar genoeg punten voor te krijgen, zolang de leeftijd van aanvrager maar onder de 45 jaar is in het van goedkeuring, anders heb je pech.

Je zou je via de onderstaande link kunnen orienteren,

www.dwcc.eu

Groet,
Charles