Honderden vrachtwagenchauffeurs gevraagd... In Australie

Honderden vrachtwagenchauffeurs gevraagd… In Australie
MELBOURNE - Zo slecht als het in het Europese goederenvervoer gaat, zo goed gaat het met de Australische economie. In Australië is een grote vraag ontstaan naar vrachtwagenchauffeurs.

Het vooraanstaande Britse migratiekantoor ThinkingAustralia.com heeft momenteel 250 vacatures voor vrachtwagenchauffeurs in West-Australië en duizenden meer vergelijkbare vacatures in heel Australië.

“Er is nog nooit ene betere tijd geweest dan nu om te overwegen naar Australië te emigreren, om er te leren over de vele mogelijkheden voor werk, gezin en levenststijl Down Under” zegt Darrell Todd, directeur van www.ThinkingAustralia.com

“We hebben onmiddellijk vacatures voor vrachtwagenchauffeurs en vele andere gekwalificeerde werknemers in alle bedrijfstakken.”


Een gratis seminar wordt gehouden in Londen op zondag 21 juni. Daar komt uitgebreide informatie over vacatures in Australië en alle aspecten van migratie inclusief de kosten van het vervoeren van eigendommen en het wisselen van vreemde valuta. Het is gratis bij te wonen. Tickets en meer informatie zijn verkrijgbaar via www.thinkingaustralia.com

©Transport Online| Esther van der Wal- de Vries