De Lonely P binnen en soort van route gepland

hoi allemaal,

naar aanleding van de LP een soort van route gemaakt met de dingen die we graag willen zien. de kans is natuurlijk erg groot dat de gehele planning in het water gaat vanwege het langer blijven op bepaalde locaties. maar zo hebben we een soort van leidraad.

heb nog wel een vraag nav de geplande route.

route:
10 sep aankomst KL om 06:15 AM direct bus naar mersing –> boot Tioman. (mochten we de laatste boot niet halen dan overnachten we in Mersing)
11 sep tioman
12 sep tioman
13 sep tioman –> vertrek naar Taman negara
14 sep Taman negara
15 sep Taman negara –> vervoer naar Kota Bahru
16 sep Kota bahru –> Perhentian Kecil
17 sep Perhentian Kecil
18 sep Perhentian Kecil
19 sep Perhentian Kecil
20 sep Perhentian Kecil –> vervoer naar Cameron highlands
21 sep Cameron Highlands
22 sep Cameron highlands –> vervoer naar KL
23 sep Kuala Lumpur
24 sep Kuala Lumpur
25 sep Kuala Lumpur –> vlucht naar NL om 16.00

het liefste zouden we nog een dag of 2 Singapore ergens tussen proppen maar tijd technisch is het niet mogelijk. we pakken met bovenstaande 2 eilanden. is dit to much? beter singapore aandoen?

Voor mij zouden twee eilanden in zo’n korte tijd wel teveel zijn. Ik zie dan liever iets meer van het land. Maar het hangt af van wat je doel van de vakantie is. Wij zijn op Tioman geweest en dat was wel echt super mooi. Maar nogmaals als je doel is strandvakantie met vooral veel rust, lekker zonnen, strand en zee dan is het prima. Maar je kunt voor die dagen ook een andere leuke bestemming kiezen. Gr. Yvonne