Bereidingstijd:20-30 minuten
**Aantal personen:**4
Keuken:Bulgaars
**Smaak:**Neutraal
Techniek:N.v.t.
**Soort gerecht:**Hoofdgerecht
Omschrijving
[
http://vtvcgi.fastxs.net/applicatie_assets/infobases/kokenonline_receptenweb/bLi44-98.jpg
](http://vtvcgi.fastxs.net/applicatie_assets/infobases/kokenonline_receptenweb/bLi44-98.jpg)
Ingrediënten
1 el boter
600 g geschaafde rode kool
1 tl kaneel
1 á 2 tl gemalen peper (naar smaak)
2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot
2 geschilde en in blokjes gesneden Granny Smith-appels
varkensworstjes
Bereidingswijze
Stoof in de boter de geschaafde rode kool met kaneel en gemalen peper, ongeveer 10 min.
Roer er de geschilde en in blokjes gesneden Granny Smith-appels door, even doorwarmen.
Bereid de twee zakjes Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven.
Schep de rode kool er door en serveer met gebakken varkensworstjes.