Amerika-vakantie juli/aug. 2012

Beste mensen,

wij willen met ons gezin vanaf 12-07-2012 26 dagen door West-Amerika touren. We landen in LA (waar de camper halen). Eigenlijk willen we de campgrounds een beetje open houden (met de mogelijkheid daar waar het wel/niet mooi is 1 dag langer of korter te kunnen blijven). Alleen in de buurt van de grote steden (Las Vegas/San Francisco/San Diego) willen we de campgrounds vantevoren reserveren (omdat dit nodig schijnt te zijn i.v.m. de drukte).
Heeft hier iemand in die drukke juli/aug.tijd ervaring mee ??
Zijn er meestal op de campgrounds/nationale parken altijd wel plek of juist niet ??

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Gr.
Frank

Wanneer je in het hoogseizoen een plek wilt in de nationale parken zul je echt van te voren moeten reserveren. Voor Yosemite zelfs 5 maanden van te voren, op een specifieke dag.
Je kunt er natuurlijk voor kiezen het niet doen, en dan is er vast buiten de parken nog wel ergens een plekje. Het nadeel hiervan is dat je dan vaak ver van datgene staat waar je wil staan, en het niet de beste campgrounds of plekken zijn waar je dan komt te staan.

1 like

Zet je route eens op het forum. Waarschijnlijk kunnen we nog wel wat helpen.

Ok, gaat volgen. We zijn er mee bezig. Hopen dit weekend meer duidelijkheid/ een goed planning voor elkaar te krijgen en dan zetten hem dan direct op dit forum. Alvast bedankt en een prettig weekend.

Gr.
Frank