ADORE ECUADOR TRAVEL - Hét Nederlandse reisbureau in Quito voor jouw Galapagos, Amazon en Andes trips!

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/anoukenmargotcollage-e1504640144724.jpg

ADORE ECUADOR TRAVEL
Hét Nederlandse reisbureau voor jouw Galapagos, Amazon en Andes trips!

¡Hola! Wij zijn Margot en Anouk en wij runnen ons eigen reisbureau in Quito, Ecuador. Al ruim 4 jaar wonen wij in dit prachtige land en hebben we al veel mooie plekken mogen bezoeken. Ecuador is qua natuur ontzettend divers, met de Amazon jungle, het hooggebergte, de kust en natuurlijk de bijzondere Galápagos eilandengroep. Voor vragen over tours naar al deze mooie bestemmingen kun je bij ons terecht! En natuurlijk helpen we je ook geheel vrijblijvend met al je andere vragen over Ecuador.

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/001-envelope.png

margot@adoreecuador.com / anouk@adoreecuador.com

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/005-whatsapp-logo.png

+593 98 423 1990 / +593 98 749 6045

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/004-skype-logo.png

Adore Ecuador Travel

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/002-earth.png

www.adoreecuador.com

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/margotvierkant-e1504638982838.jpg

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2017/08/anoukvierkant-e1504638918185.jpg

Dag tripjes vanuit Quito
Elke dag van de week bieden we dag tripjes aan. Hieronder kun je zien op welke dag er vaste vertrekken zijn en naar welke bestemmingen. Mocht je een tour willen doen op een andere dag, mail ons dan op margot@adoreecuador.com en dan kijken we wat er mogelijk is! Alle tours starten om de hoek bij ons reisbureau in de toeristische wijk La Mariscal.

Otavalo Markt - Culturele Tour - Dinsdag & Zaterdag ($50)
Highlights: De inheemse ‘handicraft’ markt in Otavalo, Cuicocha meer, Cotacachi leerdorp, Ecuadoriaanse biscuitjesfabriek & de zonnewijzer op de evenaar in Cayambe. Lunch inbegrepen.

Cotopaxi Vulkaan - Wandel en Mountainbike Tour - Woensdag, Vrijdag, Zaterdag & Zondag ($55)
Highlights: Pittige wandeling naar de Jose Rivas schuilplaats op 4864 meter (sneeuwgrens), 8 kilometer naar beden mountainbiken, bezoek aan het Limpiopungo meer, prachtige natuur. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Quilotoa Kratermeer - Wandel en Culturele Tour - Donderdag & Zondag ($50)
Highlights: Bezoek van een inheemste markt in een hooggelegen dorpje in de Andes of bezoek van het dorpje Pujili, bergafwaarts wandelen naar het kratermeer en weer omhoog, adembenemend mooie plek! Lunch inbegrepen.

Mitad del Mundo - Culturele Tour naar de Evenaar - Elke dag van de week ($30)
Highlights: Pululahua krater, bezoek aan het monument op de evenaar, ethnografisch musem, planetarium, leren over cacao en chocolade.

Papallacta Hot Springs - Relax en Wellness Tour - Maandag ($60)
Highlights: Korte maar mooie wandeling in de bergen en daarna lekker ontspannen in Papallacta’s prachtige thermale baden, die verwarmd worden door de Antisana vulkaan.

Galapagos
Als je dan toch in het land bent… Het bezoeken van de Galápagos eilanden is voor jou misschien wel een echte once in a lifetime ervaring. Maak kennis met bijzondere diersoorten in hun natuurlijke habitat. Wandelen, snorkelen, duiken, kayaken, het kan allemaal! Onder water is minstens net zoveel te ontdekken als boven water.

Cruise, land tour of op eigen houtje?
De Galápagos kun je bezoeken op verschillende manieren: per cruise, per land tour en geheel op eigen houtje.
Per cruise kun je diverse eilanden bezoeken die je anders nooit zou kunnen bereiken. Ook is het niveau van de gidsen aan boord hoger dan die op het land. Maar voor een land tour valt ook wat te zeggen, bijvoorbeeld als je enorme zeebenen hebt of je het niet prettig vindt in een kleine cabine te moeten slapen. Op eigen houtje kun je alleen de 3 grootste eilanden bezoeken: Santa Cruz, Isabela en San Cristobal. Elk van deze eilanden is te bereiken met een ferry en heeft hotels waar je kunt overnachten.

Als je enigzins flexibel bent in je tijd (en je niet in het hoogseizoen reist), dan raden wij aan om voor een last minute cruise te gaan. Last minute wil bij de meeste cruise operators zeggen dat ze 30 dagen voor aanvang van de cruise opeens veel voordeligere tarieven hanteren. Zo kun je bijvoorbeeld een aanbieding voor een eersteklas cruise krijgen voor hetzelfde tarief van een tourist class cruise. Cruises hebben over het algemeen 4, 5 en 8 daagse programma’s. Je kan ook prima een cruise met een x aantal dagen op eigen houtje combineren!

Last minute aanbiedingen
Up 2 date aanbiedingen met de scherpste prijs vind je hier: http://www.adoreecuador.com/last-minute-galapagos-cruises/
Als je al weet tussen welke exacte data je beschikbaar bent, kun je ons nog beter een mailtje sturen op margot@adoreecuador.com en dan zoek ik zoveel mogelijk aanbiedingen in dat tijdsbestek bij elkaar.

Additionele kosten
Vliegtickets naar de Galápagos kosten om en nabij de USD $500 per persoon. Daarbij komt nog de $100 National Park Entrance Fee en de $20 Migration Control Card, die je beide betaalt op de dag van vertrek.

Amazon Jungle Tour - Cuyabeno National Park
Het gehele oosten van Ecuador bestaat uit het Amazon regenwoud, wat het land tot een van de meest biodiverse landen ter wereld maakt. Voor de échte jungle ervaring raad ik iedereen aan om het Cuyabeno National Park (helemaal in het noorden van de Ecuadoriaanse Amazon) te bezoeken. Hier kun je alleen komen in een georganiseerde meerdaagse tour waarbij je verblijft in een van de lodges in het gebied.

De lodge
Wij werken samen met een lodge in het Cuyabeno National Park. In het park zijn verschillende lodges aangelegd, maar vanwege de uitzonderlijke ligging van deze lodge (op een rustig stuk van de rivier) en daarnaast de service en grote tevredenheid van voorgaande bezoekers, vinden wij dit de beste optie. Voornamelijk voor het spotten van wildlife is het wenselijk dat je zo min mogelijk andere boten/groepen tegenkomt die de rust verstoren. Daarnaast worden met de inkomsten van je verblijf verschillende lokale families ondersteund.

Schema en prijzen
Er zijn wekelijks standaard vertrekken op de volgende dagen:

  • Maandag: 4 en 5 daagse tours
  • Dinsdag: 4 daagse tours
  • Donderdag: 5 daagse tours
  • Vrijdag: 4 en 5 daagse tours

De 4 daagse tour kost $280 dollar p.p. en de 5 daagse tours kost $320 p.p. Bij de prijs is inbegrepen: verblijf in de lodge, alle maaltijden vanaf lunch op de eerste dag t/m lunch op laatste dag, Engels sprekende gids, water/thee/koffie/chocolademelk en vervoer vanaf Lago Agrio naar de lodge. Niet inbegrepen: vervoer Quito-Lago Agrio, andere dranken, entree tot de indigenous community ($8,00) en fooi.

Vervoer
De jungletour startop de eerste dag in het plaatsje Lago Agrio. Om daar te komen kun je een nachtbus pakken de avond van tevoren of met het vliegtuig gaan (ong $200 round-trip).

Als je met de bus gaat is het mogelijk om de avond van de tevoren in - gedeeld met andere jungletoeristen - privetransport naar Lago Agrio af te reizen. Deze bus komt dan vroeg in de ochtend aan en zet jullie af bij het hotel in Lago Agrio waar de gids jullie om 09:30 ophaalt voor de tour. In het hotel is er de mogelijkheid om nog wat te ontbijten. Deze bus vertrekt om 23:00 in de wijk La Mariscal en kost $20 p.p. enkele reis. Op de terugweg vertrekt deze bus om 16:00 vanuit Lago Agrio en zul je rond 23:00 aankomen in Quito.

Programma
Een gedetailleerd programma van de 4 en 5 daagse tours kun je vinden op onze pagina: http://www.adoreecuador.com/cuyabeno-jungle-tour/

Over Adore Ecuador Travel
Margot en Anouk hebben beiden al een aantal jaar ervaring in toerisme in Ecuador, zowel met het organiseren van reizen als het optreden als reisgids bij groepsrondreizen. We kennen de mooiste en meest authentieke plekjes van het land. Service staat hoog bij ons in het vaandel. Met veel zorg kiezen wij onze samenwerkingspartners uit die, net als wij zelf, er alles aan doen om onze passagiers de tijd van hun leven te bezorgen!

Naast de Galapagoseilanden, het Amazonegebied en dagtripjes vanuit verschillende plekken in het land, bieden we ook gespecialiseerde tours aan op verzoek, zoals bijvoorbeeld het beklimmen van vulkanen en paardrijdtours. Mocht je vragen hebben over andere bestemmingen of activiteiten die niet hierboven beschreven staan, schroom dan niet om ons aan te schrijven.

Saludos uit een zonnig Quito!
Margot & Anouk

http://www.adoreecuador.com/wp-content/uploads/2016/08/Profile-picture-3-transparent-e1498350569494.png