Zomer baan of vrijwilligerswerk 2013

Hoi!

Ik ben 19 jaar en wil graag in de zomer van 2013, het liefst op Bali (Ubud), werken of vrijwilligerswerk doen voor 3 à 4 weken. Ik ben half Indonesisch en spreek ook de taal. Ik ben opzoek naar tips van mensen die ervaring hebben of conneties hebben waar ik kan werken of vrijwillgers werk kan doen!

Thanks!

hey,

als je graag in Ubud iets wil doen, en je houdt van honden, kan je bij BAWA vrijwillegerswerk doen.
kan je zelf niet met meer details informeren, weet enkel dat het kan.
hier is hun website. http://www.bawabali.com/
succes en veel plezier,

Hoi,
Misschien is het Bali programma van Travel Active wat voor jou! Is in de omgeving van Ubud. http://www.travelactive.nl/vrijwilligerswerk/intensief/vrijwilligerswerk-op-bali.html
Succes met je plannen!

Hoi Ik heb van de winter 3 maanden op een school voor kansarme kinderen gewerkt op Bali. (Bedulu dicht bij Ubud met de Bemo 10 a 15 minuten) Dit ging via stichting Wins (www.stichtingwins.nl) Het mooie aan deze stichting is dat je hun niet betaald maar je betaald op Bali voor je kamer (incl. ontbijt) en ander eten. Al je geld komt dan ook daadwerkelijk daar terecht en blijft niet aan de grote strijkstok hangen. In Bedulu komen best veel vrijwilligers. Er zijn in totaal 8 projecten van st. Wins in Indonesie. (bij de anderen komen veel minder vrijwilligers dus die zitten soms erom te springen).

Hoi Yuna, waarschijnlijk heb je al een leuk project gevonden zo niet kijk eens bij ons aanbod: www.purevolunteer.nl

PURE! Volunteer specialiseert zich in het aanbieden van vrijwilligerswerk bij betrouwbare projecten in Cambodja en Bali, waar je als vrijwilliger daadwerkelijk een bijdrage kunt leveren. PURE! Volunteer zorgt voor goede voorlichting, training en begeleiding vòòr en tijdens je vrijwilligerswerk periode in het buitenland.

http://www.wereldwijzer.nl/attachment.php?attachmentid=53917&d=1372335412&thumb=1http://www.wereldwijzer.nl/attachment.php?attachmentid=53918&d=1371459852&thumb=1http://www.wereldwijzer.nl/attachment.php?attachmentid=53919&d=1371459727&thumb=1

Contactpersoon: Nicoline Westen
[EMAIL=“info@purevolunteer.nl”]info@purevolunteer.nl
+31 616 945 963