Zoek werk in Aruba

geachte

Ik zoek werk in aruba .mijn dagelijkse job in Belgie is restaureren van kerken ,oude huizen ,enz… dit doe ik al 11 jaar lang!
mijn doel hiervan komt door mijn werk gevonde in Aruba vriendin, en ik zou graag meegaan.

ik dank u bij voorbaat…

de werkzoekende man, kris

ps:mijn leeftijd is 29

Hoi,

Misschien zou je eens contact op kunnen nemen met de heer Huib Doorenbos. Hij heeft werving & selectiebureau dat zich bezig houdt met het bemiddelen van vacatures op Aruba. Als ik het goed begrepen heb is er momenteel een vacature bij een makelaarskantoor. Misschien interessant voor jou?

Groetjes,
Suzanne

… Misschien handig om te weten:
Werving & Selectiebureau Doorenbos BV
Lekkerbeetjenlaan 150
5263 LB Vught
tel. (073) 6568710
fax. (073) 6561099

Kijk eens op onze site: www.arubamatch.com. Wij zijn de vraag en aanbod website van Aruba. Ook voor jobs en stages kun je bij ons terecht. Plaatsen van persoonlijke advertenties is gratis.

Veel succes,

Het ArubaMatch Team

Hallo

Ik heb een aantal vragen. Mijn vriend zit bij korps mariniers en hij kan volgend jaar voor 1jaar naar aruba. Ik wil heel graag met hem mee, maar ik ben nog bezig met mijn 4jarige opleiding voor verpleegkundige. Maar als hij wil gaan ben ik klaar met mn derde jaar, dus kan ik mn 4e jaar niet afmaken. Nou wil ik weten of er dan daar werk voor mij is, als 3ejaars verpleegkundige. Of ik dan inentingen nodig heb(ben ingeent tegen hepatitis. ik hoop dat iemand informatie voor me heeft.

groetjes veerle

Op mijn blogs heb ik ook een en ander geschreven over wonenen werkenop aruba (klik op de links).

kijk ook eens op www.traha.com

Allereerst Huib Doorenbos kun je vinden op www.doorenbos.org.
Als Belg krijg je hier vrijwel zeker geen werkvergunning. Het vergunningstelsel is op dit moment zodanig streng, dat zelfs voor Nederlanders in niet specialistische beroepen het heel moeilijk is een vergunning te krijgen, zeker nu het ook op Aruba crisis is. Een Arubaanse kandidaat gaat altijd voor en dat moet eerst getoetst worden door het Job Center. Dat duurt sowieso al een paar maanden. En dan valt een Belg nog altijd onder een de noemer van vreemdeling, dus geen inwoner van het koninkrijk der Nederlanden. Als je al een baan vindt, (en een werkgever die met jou dat traject in wil gaan, anders krijg je al helemaal geen vergunning), dan is dat max. voor 3 jaar, waarna je het eiland moet verlaten en geen verlenging kunt aanvragen. Kortom het is een heel lastig verhaal al met al. Als jullie trouwen verandert de zaak, maar ik weet natuurlijk niet of dat al aan de orde is. Zie ook de website van dimasaruba, daar staan alle voorwaarden op. Succes