Yellowstone, Amerika

Hallo,
In februari was ik van plan om met Djoser een 12 daagse wintergroepsreis in het Yellowstone park in Amerika te maken maar door te weinig deelnemers gaat de reis niet door. Dit was mijn laatste kans om eindelijk het park te kunnen bezoeken. Ik heb heel internet afgezocht maar nergens vind ik dergelijke reis.
Mijn vraag is nu of er iemand misschien weet hoe ik er toch naartoe kan, of er misschien amerikaanse organisaties bestaan die dergelijke reizen doen.

Bedankt, Chris

Ik zou een trip plannen in de zomer. Huur een auto en rijd erheen. Reizen in Amerika is geweldig

Er zijn zat amerikaanse organisaties die groepsreizen naar nationale parken organiseren. Ik weet natuurlijk niet wat voor soort reis/accomodatie enzo je naar op zoek bent.
Een mogelijkheid is:
http://www.greentortoise.com/adventure-bus-tours-western-parks.html

Een beetje googlen zou wel wat resultaten moeten opleveren.

Als je niet bang bent om op reis je handen uit je mouwen te steken, zijn de trips van the Green Tortoise misschien wel wat voor je.
Ik heb in ieder geval genoten van mijn dagen in Yellowstone en meerdere andere parken.

Bij Green Tortoise boek je alleen je trip door Amerika, voor je vliegticket moet je zelf zorgen. Ik zie dat ze ook nog trips hebben in februari, alleen volgens mij niet specifiek naar Yellowstone, daarvoor moet je iets meer richting de zomer gaan.

Hoi rabroekie, ik ben met de auto al meermaals in de zomer in amerika geweest ook in het Yellowstonepark. Maar ik heb een doc van het Yellowstonepark in de winter op Ngc gezien en dat was fantastisch, daarom dat er eens graag naartoe wil in de winter.
pieter81,ik heb veel amerikaanse sites gezien met trips in de zomer maar trips in de winter is moeilijker te vinden. Ik kan je de trip niet meer laten zien want djoser heeft ze van hun site gehaald. Maar het was een trip van 10D met vertrek in Boseman-Montana en aankomst in Salt lake city. Misschien als ik Djoser heel vriendelijk vraag met welke organisatie zij werkten, dat ze het misschien vertellen.

Een zoek actie in google met de term “winter group holiday yellowstone park” geeft al de volgende resultaten:
Escorted Tour with Sunway (ik zie geen concrete data)
http://www.wildlifeworldwide.com/group-tours/yellowstone-ultimate-wolf-wildlife-safari
http://www.exodus.co.uk/holidays/afu/overview
http://www.holidaysbyrail.com/destinations/america/yellowstone-yosemite-winter/index.html#page=page-0

Heb je een voorkeur voor een individuele of groepsreis? Individueel kan je natuurlijk gewoon een auto huren en accomodatie boeken, daarnaast kan ik me niet voorstellen dat er geen specifieke excursies zijn.

Hoi pieter81, bedankt voor al de sites die je gevonden hebt. Ik ga za allemaal eens nader bekijken.
Hopelijk vind ik er wat tussen waar ik naar op zoek ben.

Mijn man en ik zijn 2 keer naar Yellowstone geweest met Jan Doets, als onderdeel van 'n rondreis die we samengesteld hebben. Je kunt het zelf samenstellen of kijken naar hun standaardreizen. Als je specifiek naar Yellowstone wilt, zou ik denken aan maatwerk. Ze boeken dan de accommodatie, huurauto en vlucht.

Te laat voor dit jaar maar misschien in de toekomst:

Hallo,

Allemaal hartelijk bedankt voor jullie reacties. Ik ga ze eens bekijken.
Yeehaw dit is eigenlijk ongeveer wat ik bedoel.

Thanks,