woestijntrip-altijd prive chauffeur? geen groep?

Wat ik me nog afvroeg, van mijn andere reizen ken ik vooral de groepsexcursies, dat je met een minibusje bv paar dagen op excursie gaat. Dit is ook veel goedkoper als met een prive chauffer. Heb je zoiets niet In Marokko? Een woestijntrip met een groepje? Lijkt me ook wel zo gezellig!

Natuurlijk kan dat wel. Dan zorgt je organisatie ervoor dat je kan aansluiten bij een groep reizigers, en dat kan zelfs internationaal zijn. Contacteer gewoon een bureau, en zeg wat je wil.
Als je een privé-chauffeur hebt kan je wel meer contact met de locals hebben, waarbij je bvb. bij een familie kan gaan mee-eten, een huwelijksfeest bijwonen of overnachten. Het kan natuurlijk van het soort organisatie af. Kies daarom voor kleinschalige bedrijfjes van de mensen ter plaatse.

Gewoon rondvragen bij je hotel, je komt daar vanzelf mensen tegen om een busje mee te delen!

Hoi,
Ik ben een ervaren berggids, geschoold in het opleidingscentrum voor gediplomeerd berggidsen (CFAMM). Ik ben ook de manager van www.marokko-service-reizen.nl (riesorganisatie geregistreerd in kvk in Apeldoorn) en www.morocco-travel-horizon.com (agentschap in Marrakech).
Als u het hulp van een professsionnele Marokko specialist en al of een gedeelte van u reis via een erkend/geaccredeert en betrouwbaar reisagentschap wilt regelen (hotels, riads, excursies, woestijn tochten…). Neem gerust contact met mij op: (kwalitiet en schrep prijzen gegarandeerd).
contact@marokko-service-reizen.nl
contact@morocco-travel-horizon.com
+212 661 72 87 76
+212 524 37 17 87
hoop van u te horen
Abderrahim

Heyy, jaaa dat heb je zeker heb het zelf ook ondervonden en was echt een leuke trip. Kijk maar eens bij http://www.myresidencemarrakech.com/excursies/1/ heb je genoeg opties. Zeker een aanrader.
Gegroet

Dan ga je lekker mee met de groepsreis van reis door Marokko 1 t/m 5 februari 2012
Er zijn 30 plekken beschikbaar.

**Voor meer info www.reisdoormarokko.nl **