Werken als schoonheidsspecialiste in Aruba

Lieve mensen,

Ik vertrek eind november met een vriendin naar Aruba voor 7 maanden. Dus we blijven tot eind mei.

We zijn volop opzoek naar een slaapplaats maar dat zal wel makkelijker gaan dan werk. We hebben al contact gehad met perle d’or.

Zelf ben ik schoonheidsspecialiste en zou ik graag op een resort gaan werken. hier heb ik ook al reactie op gehad. Als er toch iemand nog iets meer weet over het werken als schoonheidsspecialiste op aruba mogen jullie mij dat altijd laten weten.

Tevens ben ik ook een belgische en men vriendin een nederlandse.

Voor haar zal het wrs makkelijker gaan met haar paspoort etc…
Klopt het dat ik bij dimas men vergunning formulieren moet invullen en daarmee naar de Nederlandse ambassade in Belgie moet gaan???

Ik hoop echt op vele reacties van jullie

Groetjes

Anneke

Al 14 keer bekeken…Maar geen reactie…Kan ninemand ons dan helpen??

waarom stuur je niet naar alle resorts etc op aruba een open solliciatie, weet je meteen voldoende

Hoi hoi

Ik heb al veel open sollicitaties gestuurd. Wrs kan ik wel beginnen in een hotel. Nu met die verblijfs en werkvergunning is het soms wat moeilijk.

Heb je mss nog tips?

Groetjes

Anneke

gewoon erheen gaan als je het geld hebt, en daar gaan zoeken

En dan kan ik mijn verblijfsvergunning daar in orde maken?

Ja tuurlijk als je werkgever daar iig voor in staat is, en nog een tip mocht je een baantje voor mij vinden laat ff weten. adios xx

hahaha… dat is goed… thx alvast

Als Belgische zul je niet snel een werkvergunning krijgen, Dimas is superstreng tegenwoordig en je werkgever moet die vergunning samen met jou aanvragen. Ik zou eerst zorgen dat je een baan vindt en vooral dat je werkgever bereid is met jou samen naar Dimas te gaan, alvorens je naar Aruba vertrekt. De kans is helaas behoorlijk groot dat je geen vergunning krijgt en dan ben je een hoop geld kwijt. En de nederlandse ambassade kan niets voor je doen. Dimas alleen is degene die besluit of je een vergunning krijgt of niet. Kijk eens op hun site dimasaruba, dan kun je lezen hoe dat in zijn werk gaat.