Wereldwijzer Spanje Tips

Wat is jouw ultieme Spanje tip? Plaats 'm hieronder!

Via www.canaryaccommodationbooking.com :cheer:kan je een accommodatie regelen op Gran Canaria, en met Ryan Air kan je heel goedkoop vliegen. Als je dan nog een beetje buiten de schoolvakanties kan gaan, zit je zéér voordelig op de Canarische Eilanden:zon02:. En Ilse staat ook ter plaatse haar klanten met raad en daad bij!:vak01:

Ga naar Sevilla in het voorjaar (eind Maart) is wel een beetje gokken op het weer, maar goed te doen. Is echt een heerlijke plaats om rond te struinen en eten van overheelijke tapas.
Enige nadeel is dat rond deze periode zowel Vueling als Transavia nog niet vliegen. Is dus Iberia met overstap op Madrid.

Geniet van Andalusië in het voorjaar en ga de leeuwen van het Alhambra bekijken die nu na vier jaar weer terug zijn op hun stek in de mooie leeuwenpatio.

Zoek je een huisje? Boek bij Le Chien Andalous, een prima bemiddelingsbureau dat huizen verhuurt van voornamelijk spaanse eigenaren

Gran canaria…uitzicht vanaf roque nublo…puerto de mogan…huur een auto en rij het eiland rond…er zijn daar zoveel mooie plekjes…

ga naar alora
Als je de omgeving van Alora verkent, zie je Sinaasappelgaarden, olijfbomen en witte huizen. De lokale bevolking staat bekend als “Perotes” en zullen je vriendelijk en gastvrij ontvangen. Op zoek naar het stadsleven? Binnen 30 minuten ben je in Malaga.

leuke spontane mensen
heerlijk eten

1 like

Als je naar la Balsalabalsa F.jpg gaat kun dat combineren met allerlei aktiviteiten.

Mijn tips:

Valencia

Sevilla

Rondreis Andalusie (ook een bezoek aan Cadiz brengen!)

Als je naar de geweldige stad Barcelona komt, vergeet dan niet op www.robbcn.com te kijken. Robb is een officiële gids van Catalunya en biedt erg leuke tours aan in en om Barcelona! Wandel tours, Fiets tours, Segway tours, etc…!