Wat moet je gezien hebben in Amerika?

Elk land heeft zo zijn eigen do’s & dont’s. Hier gaat het om de do’s in Amerika. Wat moet je echt gezien hebben in Amerika?

Stem hierboven in de peiling en licht eventueel je antwoord hieronder toe!

Time Square!!!

En tja LV is ook wel erg amerikaans…

Geheel Manhattan is één grote do!
Las Vegas zeker zien als het op de route is, maar zou er geen vakantie aan wijden.

En de fantastische natuur uiteraard! Het land heeft op dat gebied zo veel te bieden. Van Yellowstone tot de Grand Canyon, heel verschillend.

Wat Manhattan betreft ben ik het met je eens. Wat Las Vegas betreft hopelijk niet, anders gaat het een lange week worden…

een week vegas!!! zo zo, dat wordt of heel arm of heeel rijk terug :smiley:

wel lang hoor, een hele week vegas.

Dat vrees ik ook wel enigszins, al was wel de planning dat we tenminste twee dagen de stad uit gaan (Grand Canyon en Death Valley), we hebben de hele week een huurauto. En verder? Ik ga er met een kameraad heen die er reeds 2 keer eerder is geweest, maar desondanks vreest hij dat we tijd tekort gaan komen. Ik zie het allemaal wel, ik heb uitdrukkelijk de opdracht gekregen de hele voorbereiding aan hem over te laten…

En gokken? Daar heb ik helemaal niks mee, als ik al een keer een paar dollar in een eenarmige bandiet gooi is het veel…

relaxt toch.

ach er is van alles te beleven. Zelf heb ik niks met gokken dus ik was daar redelijk snel klaar mee. maar verder is er natuurlijk van alles te beleven. Uitstappie GC en deathvalley is natuurlijk ook wel een leuk uitstapje.

veel plezier

Las vegas en vanuit Las Vegas met de helicopter of het vliegtuig naar de grand canyon! Ook Hawaii hoort natuurlijk bij Amerika :smiley:

Ik mis in de poll toch wel het natuurschoon dat de USA te bieden heeft.

voor mij staat op nummer 1 Yosemite, maar omdat ik snap dat niet alles in de poll opgenomen kan worden zou toch minstens wel de Grand Canyon in het rijtje mogen staan.

Las Vegas is anders wel top! Je gaat hier natuurlijk wel voor de glammer and glitter anders kan je daar weinig gaan doen. Om alle grote hotels uitgebreid te bezoeken heb je wel wat tijd nodig, verder zijn er ook mooie shopping centra en kan je in de buurt nog wel uitstappen maken, zodat een week misschien lang lijkt maar toch wel snel voorbij zal gaan… ik had er zelf weinig van verwacht omdat ik ook niets met casino’s heb en gokken niet aan mij besteed is, maar die enkele dagen daar deze zomer (bij temperaturen van 110°F!) waren fantastisch, en daar zie je inderdaad dat alles in de USA bigger is dan bij ons.

Las Vegas is zeker indrukwekkend, maar was er na 2 dagen al wel uitgekeken. Gokken doe ik ook niet, hotels wel zo’n beetje allemaal bekeken, het gros van de gratis shows, wezen outlet shoppen en de helicoptervlucht naar Grand Canyon.
Hoover Dam zijn we niet van dichtbij geweest (alleen vanuit de helicopter gezien), maar dat schijnt toch nog wel een bezoekje waard te zijn.

Vrijheidsbeeld en Central park,zou ik tussendoor willen bezoeken,maar ik heb de middelen daarvoor niet,omdat ik 3keer per jaar naar het verre oosten ga!!Misschien in de toekomst,wie weet?gegroet:georgessiam.

De natuur!!

Bryce Canyon
Grand Canyon
Dead Horse Point in Utah
Arches National Park

Schitterend allemaal.

De natuurparken, zowel Nationale als State parks, zo indrukwekkend, groots, je komt ogen, oren en tijd te kort.

Voor mij ook geen antwoord uit het rijtje, al heb ik het allemaal gezien/gedaan.

De Nationale Parken staan bij mij boven alles, met Canyonlands als mijn grote favoriet vanwege het fantastische Jeepen (Shäfertrail nu drie keer gedaan) en Yellowstone als tweede. Yosemite is prachtig, maar vaak wel erg druk.

En wat eigenlijk een absolute ‘do’ is is het rijden van scenic byways, daar geniet ik vaak nog het meest van!

Tja ik vind toch echt dat je de Grand Canyon moet hebben gezien en ook een bezoek aan Hawaii vind ik goed.

Alaska!!!wat een natuur en mensen enorm!!!>>>

Savannah, GA!

Wij zijn net terug uit alaska na 10 maanden met onze eigen camper

Dit jaar een rondtrip door Zuid-West Amerika gemaakt. Wat diepe indruk op ons gemaakt heeft was het lopen van de panoramatrail in Yosemite (vreselijk afzien, maar prachtig!! Bryce is een must, Arches- het lopen van de Fiery Furnace met een ranger,
Monument Valley was zeer indrukwekkend, Horseshoe Bend vlakbij Page, Lower Antelope Canyon, South kaibab trail in de Grand Canyon, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Las Vegas, leuk om te zien maar erg heet en erg druk!