Vrijwilligerswerk in Thailand

Hoi,

Wie kent er een organisatie in Thailand die zich bezig houdt met vrijwillgerswerk? Ik zou graag daarheen willen maar wil de kosten een beetje laag houden.

alvast bedankt voor de tips.

Kijk eens op www.globalspirit.nl
Zij bieden leuke projecten aan, ook in Thailand.

Beste Erica,

Met SIW Internationale vrijwilligersprojecten kun je deelnemen aan verschillende projecten in Thailand. Dit jaar was er keus uit 48 projecten.

SIW is een organisatie die al 55 jaar bestaat en daarmee betrouwbaar en veel ervaring heeft. Daarnaast is SIW een non-profit stichting en wordt het grotendeels draaiende gehouden door vrijwilligers. De kosten zijn daarmee erg laag. Je kan altijd langs komen bij ons in Utrecht (willemstraat 7) mocht je vragen hebben. In ieder succes met zoeken!

groet,
Frank

neem eens een kijkje bij Isan Survivor een echte aanrader!

succes! :wereld:

Wil je echt naar Thailand? Of is Cambodja ook een optie voor jou? Want via PURE! for Kids zijn er mogelijkheden om vrijwilligerswerk in Cambodja te doen (lesgeven in sloppenwijken of helpen in een kindertehuis). Ook daar is de hulp heel hard nodig!

Interesse? Kijk op www.pureforkids.org of kom naar een van de informatiedagen, bijvoorbeeld op 25 juli aanstaande in cafe De Heffer in Amsterdam!

Succes!