Vrijwilligerswerk in Thailand via SIW

Thailand is één van de meest fascinerende bestemmingen van Azië. Het land is gezegend met een eeuwenoude Boeddhistische cultuur, waar de moderniteit inmiddels ook zijn entree heeft gedaan. Thaise mensen zijn enorm gastvrij waardoor je je meteen thuis voelt. Qua natuur is Thailand ook erg divers. Zo kun je je laten verrassen door tropische regenwouden in het noorden, welke huis bieden aan apen, wilde olifanten en neushoornvogels. Ook vind je hier de kleurrijke bergvolkeren die Thailand rijk is. In het zuiden zijn er veel idyllische eilandjes met witte stranden, wuivende palmen en koralentuinen onder water. Kortom, er valt in ‘het land van de glimlach’ genoeg te ontdekken!

Wil je de Thaise cultuur en levenswijze echt leren kennen, neem dan deel aan een vrijwilligersproject via SIW. Je leeft, samen met andere internationale vrijwilligers, tijdens het project temidden van lokale Thai. Interculturele uitwisseling staat hierbij hoog op de agenda, en je levert ook nog eens een bijdrage aan lokale behoeften.

Via het Nederlandse SIW Internationale Vrijwilligersprojecten kun jij tegen een eerlijke vergoeding (en dus geen commerciële prijs) vrijwilligerswerk doen in Thailand. SIW is een stichting zonder winstoogmerk en biedt een grote database aan projecten wereldwijd!

We hebben een breed aanbod van ontzettend leuke (zowel korte als lange termijn) projecten in verschillende gebieden van Thailand: natuurprojecten, constructieprojecten en sociaal-culturele projecten. Deze projecten worden aangeboden door onze zusterorganisatie Pitayasuwan waar we al een hele lange tijd goed mee samenwerken.

**Voor meer informatie kijk op **www.siw.nl **of neem contact op via [EMAIL=“thaila@thailand@siw.nl”]thailand@siw.nl.
**

Helaas ook hier geen informatie over de verplichte workpermit.

Bovendien: 2 weken werken en daar 400 Euro voor mogen betalen vind ik niet echt goedkoop, er zijn zeker goedkopere projecten te vinden.