Vrijwilligers werk Zuid Amerika

Hallo!

Ik ben opzoek naar een redelijk ‘goedkope’ organisatie voor een aantal weken in Zuid Amerika (liefst Chile of Peru)
Het liefst zou ik met kinderen willen werken.
Ik ben heel veel organisaties tegen gekomen en de prijzen voor eten en guesthouse vallen ook wel mee het is alleen dat de vliegticket er naartoe zo duur is…
Weten jullie misschien een leuke goede organisatie laat het me weten!

Gr Kristy

Hoi Kristy,

Wij zijn een jonge organisatie die tegen een redelijke en eerlijke prijs vrijwilligerswerk aanbied.
Wij zitten niet in Peru en Chile maar in Ecuador. Ecuador is ook een heel mooi land (google maar ééns op Ecuador, afbeeldingen).

Op onze school kun je werken met kinderen van verschillende leeftijden (4 t/m 18 jaar) en op diverse vakgebieden. Voor het beste vliegticket kun je het beste diverse ticket sites bezoeken (www.klm.nl, www.iberia.com, www.lan.com, of ticketssites.

Kijk op www.vrijwilligersecuador.nl voor meer informatie. Je kunt ook een mail sturen met je vragen.

Met vriendelijke groet,
Bert.

Ik alleen in Brazilie…

http://www.centroculturalcasadocaminho.blogspot.com/

Maar weet niet hoe lang je zou willen, een paar weken zijn echt zo voorbij. Voor zoiets moet je toch eerder 3 tot 6 maanden uittrekken.

Hola Kristy,

Wellicht vind je het interessant om vrijwilligerswerk te doen in Cusco in Peru. Een superleuke stad waar veel vrijwilligers nodig zijn op diverse sociale projecten en openbare scholen en klinieken.

Proyecto Peru is een lokale organisatie en dé specialist voor vrijwilligerswerk en Spaanse les in deze regio en is absoluut goed betaalbaar. Op onze website staan enkele mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Neem eens een kijkje op de website of schrijf een mailtje als je meer informatie wilt.

Groeten,
Donny
Proyecto Peru

Beste Kristy,

Via Voluntá kun je Engelse les geven op een school in Vicos, in de buurt van Huaraz, Peru.

Afhankelijk van hoe lang je blijft kun je ervoor kiezen om full time of part time vrijwilligerswerk te doen: in en rondom Vicos en Huaraz is namelijk van alles te doen, met name als je van wandelen, mountainbiken en andere actieve sporten houdt.

Voor het geven van Engelse les is wel basiskennis Spaans vereist. Voor meer informatie kun je kijken op Domein Gereserveerd - Mijndomein.nl.

Hartelijke groet,
Aukje de Boer