Vraag?!?!

Hey allemaal!
1 mei ga ik naar Alanya op vakantie, en ik zou graag willen weten of daar een waterpark is? Lijkt me heel leuk. 14 augustus 2008 ben ik ook in Alanya geweest en hebben we niks gezien. Dus…???
Groetjes Macy.:dag:

Google is your best friend…

Er zijn er twee in de stad, en een veel grotere een eind daarbuiten.

In de stad is een hele kleine in de buurt van Oba/Tosmur richting Mahmutlar, en eentje is in het centrum bij de bioscoop bij het Kleopatrastrand, in de buurt van de Damlatas. Die laatste is er pas een paar jaar.

En dan is er nog eenje tussen Alanya en Side in, en die is veel groter en mooier en leuker naar ik gehoord heb. Als je richting Side rijdt kom je vanzelf de bordjes Aquapark tegen. Volgens mij worden er ook excursies georganiseerd naar dat aquapark.

Thanks!! :smiley: ziet er goed uit!

Ja nou keuze genoeg dus…We zien wel! En in die bioscoop daar draaien zeker alleen maar turkse films he…:p?

Die op het oude Damlatas is best groot, leuke glijbaan(nogal hoog) en lekker in t zonnetje!!!

De anderen ken ik wel, maar nooit gezien zeg maar…
Ik zou het wel weten, ging naar die in t centrum…hoef je niet ver weg en toch lekker ontspannen(duur zijn ze allemaal dus dat maakt geen verschil!)
(eet trouwens eens bij het kippeboertje achter het zwemparadijs, als die er nog zit…ohhh heerlijke kip altijd!!)

Mwah, die in Damlatas is echt niet veel te beleven…daar zou ik geen tientallen euro’s toegang voor gaan betalen. Als je toch wil gaan, zou ik eerder naar het grote park een stukje verderop gaan, dan ben je ook echt een dagje uit. Dit is de website: http://www.waterplanet.com.tr/eng.html

http://www.waterplanet.com.tr/small/kam02.jpg

http://www.waterplanet.com.tr/small/raft03.jpg

In de bioscoop draaien internationale films, maar de meesten zijn wel Turks nagesynchroniseerd. Soms zijn ze Engels met Turkse ondertiteling, dat moet je even bij de kassa navragen.

Oehh ziet er echt leuk uit allemaal! Heb er zin in :smiley:
Ohh oke, want ik zou wel eens naar de bios willen gaan daar…:slight_smile:
Bedankt allemaal !!