verpleegkundige zoekt vrijwilligerswerk

Hallo,

Ik zoek vrijwilligerswerk in het buitenland
Ik heb al 17jaar ervaring ( spoed, kinderen, algemene )
Ik ben beschikbaar in oktober.

Groetjes

Beste Elene,

Leuk dat je vrijwilligerswerk in het buitenland wilt doen. Via Voluntá kun je als verpleegkundige aan de slag in verschillende ziekenhuizen in Nairobi, Kenia of in een kliniek op het platteland van Kenia. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Veel succes met het vinden van een project dat bij je past!
Aukje de Boer

Hallo Aukje,

Heel erg bedankt!!!

Hey Elene,

Ook met Projects Abroad kan je als verpleegkundige op een medisch project terecht. In Jamaica, Peru, Senegal en Togo kunnen we verpleegkundigen met ervaring zeker gebruiken! Neem alvast eens een kijkje op onze website voor professionals.

Hopelijk vind je een leuk project waar je helemaal voor wil gaan!

Groetjes,

Hanna

Hallo Elene

Voor een kleinschalig project in Ghana, met goede Nederlandse begeleiding in Ghana zelf, zou je eens kunnen kijken op www.moonandstarguesthouse.com

Succes met zoeken i.i.g.

Wout

Hoi Elene,

Doingoood heeft meerdere interessante medische projecten in Kenia en Oeganda waar jouw ervaring goed van pas kan komen! Kijk maar eens op onze website voor meer informatie: www.vrijwilligers-afrika.nl.

Hoi Elene!

Zou je kunnen aangeven wat je precies zou willen doen? Wil je in een ziekenhuis werken of is werken in een weeshuis bijvoorbeeld ook iets wat je zou willen?

Groetjes,
Yvette Boltze
Oprichter Kumbatio

Hoi Elena,

Bij PURE! Volunteer kun je aan de slag als verpleegkundige in Cambodja. Je gaat aan de slag bij een medische kliniek.

Er is een groot tekort aan medisch personeel in Cambodja. Voor onze  projecten in Siem Reap zijn wij voornamelijk op zoek naar  verpleegkundigen, kinderartsen en vroedvrouwen. In samenwerking met je  project organizeer je routine onderzoeken voor de mensen in de directe  omgeving. Je behandelt lichte wondjes en infecties, adviseert over  gezondheidsklachten en verwijst door naar specialisten indien nodig. Het  project kan je ook vragen om training te ontwikkelen op het gebied van  hygiëne en EHBO.

Voor meer informatie kun je ook kijken bij ons medisch project: http://www.purevolunteer.nl/projecten--stages/4511-medische-projecten-cambodja.html

Bedankt voor je interesse!

Groetjes Nicoline

1 like