Vanaf September 2009 Werk gezocht, Land maakt niet uit.!

Hallo,

Ik ben Marcel van der Zwaag, 21 jaar. En ben vanaf komende september beschikbaar voor werk in het buitenland. Voorkeur voor een land heb ik nog niet, het werk zelf ook niet heel erg maar, mijn voorkeur gaat uit naar klussen, tuinieren, tenten afbreken e.d. Ik werk momenteel in de montage dus heb wel technisch inzicht en kan met mijn handen werken ook sport ik veel dus ben in fysiek goede conditie.

Graag hoor ik van jullie goede tips voor mijn verdere zoektocht!

Groeten, Marcel

Hoi Marcel, jij bent toch nog jong genoeg om eens een tijd (enkele maanden-jaren, wie weet !) naar Israël te gaan wonen & werken op een Kibbuts of Moshav, waarvan er ginds meerdere tientallen zijn !! Israël is prachtig qua natuur & klimaat écht zalig, tenminste als je van ‘lekker warm’ houd ! Adressen van de ‘Kibbutz-Moshav office’ in Tel-Aviv is zéker te vinden op internet, je kunt ook eens naar de Israëlische ambassade gaan om info over beschikbare plaatsen. Mijn wederhelft en ik, wij deden dat zo 'n 25 jaar geleden (op ‘goed geluk’ en op de motorfiets helemaal tot ginds gereden, over (voormalig) Yougoslavië en helemaal (enkele maanden zwerven) door Griekenland, en dan vanop Kreta de Ferryboot naar Haïfa. Het was de mooiste tijd van ons leven, én… ikzelf heb nog steeds spijt (en hartpijn) dat ik toen geen paar jaar (of voorgoed) langer gebleven ben echt hoor !!! Had ik toen geweten wat ik nu weet ! Ik was ginder waarschijnlijk nog steeds gesetteld in de ‘Negev-Desert’ (onze Moshav/dorp ‘Hatzeva’ was geheel in het zuiden), dichtbij Jordanië. Prachtige tijd, snik ! Echt eens naar informeren, hoor !
Vriendelijke groeten, Paul

Wij zijn op zoek naar Nederlandstaligen die ons team van Customer Service Consultants kunnen versterken in Kaapstad.
We werken voor een luchtvaartmaatschappij en houden ons bezig met o.a. het boeken van vliegtickets, het omboeken van vliegtickets en het beantwoorden van vragen van klanten.

De eerste 6 weken volg je een training die je klaarstoomt voor het werk en die geheel betaald wordt door het bedrijf.
Salaris is basic, de benefits zijn geweldig (na je proeftijd vlieg je bijvoorbeeld overal waar je maar naar toe wil voor maar 10% van de prijs). Je vlucht naar Kaapstad wordt niet vergoed, maar er wordt wel hulp geboden met het regelen van een visum. Eenmaal aangenomen is het visum rond binnen 2 maanden.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via e-mail op [EMAIL=“ceruleanskye@hotmail.com”]ceruleanskye@hotmail.com onderwerp: werk in Kaapstad

Israel is ook niet meer wat het ooit was. En zomaar op de bonnefooi op zoek naar (vrijwilligers) werk zou ik daar niet doen.
Waarom ga je niet naar AU of NZ? Lekker betaald werken en veel reizen. Duizenden zijn je al voorgegaan.