taxi prijzen

Hoi,
We zijn onze reis aan het plannen en deels aan het boeken. Voor twee ritten hebben we een taxi/chauffeur nodig. Ik heb prijzen gekregen maar weet niet goed of dit redelijk is. Graag advies en anders een tip voor een goede chauffeur. We reizen met 5 personen.
Negombo - Sigirya (enkele reis) $85 (ca. 70 euro)

Dan een meerdaags tripje (5 dagen) verderop in de reis:
Ella naar Arugam Bay (verblijf 2 nachten)
Arugam Bay naar Udawalawe
Udawalawe naar Sinharaja
Sinharaja naar Mirissa (of Unawatuna)
Aanbod is 72500 RS (380 euro)
Dit is excl evt. verblijfkosten van de chauffeur a 1500 RS per nacht.

Zijn dit redelijke prijzen?

Hoi hoi,

Zie hier

1e is redelijke prijs voor de transfer (Rs 70/km en bijna 200 km), 2e is omdat je weliswaar Rs 45/km hebt maar ook lege terugrit van strand naar Ella en mogelijk een dagelijks minimum in Arugam ook zo slecht nog niet maar wel aan de dure kant. Reken de afstanden maar na, 72500 zou bijna 1600-1700 km moeten zijn en dat is het bij lange na niet. Lijkt dan ook dat het aanbod is van iemand die ook nog naar/van Ella moet reizen op jouw kosten, in Ella zelf moet het wel voor die prijs te vinden zijn.

<Erik> & [Sandya]

Heb je een tip voor een chauffeur in Ella? Kan ik je een PB sturen?

Nee helaas heeft ‘onze’ rondreischauffeur Colombo en Kandy als bases. Dus dat wordt verder zoeken; mag in jouw geval ook chauffeur met basis Unawatuna-Mirissa zijn, want of de lege rit kust-Ella op jouw kosten nu plaatsvindt voor je reis of aan einde maakt qua kosten niet uit.

Sukses,

<Erik> & [Sandya]