Stamtafel kletstopic, deel III

****Hier kun je kletsen over van alles en nog wat, Wat ga je vandaag doen? Wat heb je vandaag meegemaakt?
Praat er in dit topic over!**.

Het enige waarin het off-topic gedeelte afwijkt van de andere fora is dat er in dit gedeelte volledig mag worden afgeweken van het thema reizen.**

Veel plezier in het kletstopic van de Stamtafel
georges :chin:

?! Waar is de vorige?

Ah gevonden… :slight_smile: Vorige even op slot doen? (En hier deel II bij zetten)

Dat mag je doen Thijs!:chin:

Biertje iemand? Tis er ergens buiten onze tijdzone vast wel tijd voor!

Nou daarstraks had ik al mijn inkopen gedaan in de plaatselijke supermarkt,en ja er was ook een kratje kriekbier bij mijn aankopen!

http://eviewer.netmedia-europe.be/cache/server?type=image&source=promobutler_be%2Fcarrefou%2Factive%2F%2Fcarrefou413n0000249.jpg&width=275

Ha ha! :slight_smile:

Heb niet veel “speciaals” meer staan. (Tenminste, geen speciaal bier meer, lekkere whisky’s zat)

Nou zelf ben ik ook een whisky liefhebber,af en toe durf ik wel een borrel nemen (maar dan met mate) :slight_smile:

Dit is toch wel m’n favoriet momenteel. :stuck_out_tongue:

http://www.liquorlockerla.com/wp-content/uploads/Glenlivet-Scotch-Nadurra-Aged-16-Years.jpg

Nou daar lus ik wel een borreltje van Thijs!:slight_smile: duur in aankoop?

Euh… Zonder aanbieding denk ik ergens tussen de €50,00 en €60,00. Maar precies weet ik het niet.

Nàdurra 16 Year Old

Character: The pure and natural one
Colour: Pale gold with lemony shades
Nose: Fresh, intense and fragrant
Palate: Crisp, with hints of peaches and vanilla
Finish: Long and dry with a liquorice tang

Craft facts
Nàdurra is the most natural expression of The Glenlivet. It is batch produced at cask strength using traditional methods.

Most whiskies are chill-filtered to prevent the liquid becoming cloudy when adding water or ice.

Omitting chill-filtration gives the mouth feel more body and a richer texture, and stays true to the style of whisky that was enjoyed in the 19th century. It turns cloudy at low temperatures because it contains more natural oils from the grain.

The first-fill ex-bourbon casks impart Nàdurra’s distinctive vanilla notes.

Nou dat valt wel mee qua prijs !
Ik heb de naam al opgeschreven op mijn boodschappenlijstje voor komende week.
Iets anders,ben jij een wielerliefhebber? morgen word Milaan Sanremo gereden en te volgen op de tv.

Beetje vroeg voor de whiskey…

Ik ga zeker kijken als mijn zoontje dat toelaat. :slight_smile: (Hangt beetje van zijn middagdutje enzo af).

Is en blijft leuke sport. Snap al de gezeur over doping uit het verleden ook niet zo goed, iedereen deed het, wedstrijden waren leuk, dus wat kan het mij schelen of ze zichzelf wel of niet volstoppen met zooi.

Uiteraard is “schoon” eerlijker en misschien ook spannender maar ook met doping zagen ze af en gingen ze tot het uiterste. (en het zal me niets verbazen als er nu allang iets anders, ontraceerbaars, op de markt is.)

Hangt van de tijdzone af. :slight_smile:

Toch ook maar even een van mijn favorieten

http://www.whisky.de/archiv/dist/auchento/auche18ne_2.jpg

Tripple?! Voor Schotse whisky?!

Das toch eigenlijk typisch iets Iers!

En deze kan/mag altijd;

http://www.chivas.com/en/int/-/media/Chivas/global/images/chivas18/18.png

Klopt! Is ook de enige Schot die dat doet :wink:

Nah, ik hou niet zo van blended. (Blended malt kan dan wel weer)