Spaceship camper ervaringen

Wie heeft er ervaringen met het huren van een spaceship?
Zijn ze comfortabele, kosten, etc. Wat zijn de mogelijkheden voor vrij camperen, heb begrepen dat de regels zijn aangepast??

Groetjes siegrid

Mijn vriend en ik hebben vorig jaar 4 weken een spaceship gehuurd: echt geweldig! Je bent ze flexibel als met een auto, maar hebt toch alles wat en camper biedt. Wij hadden de iets duurdere bèta-versie: kosten check je op hun website. Via de mail hebben we een op-maat verhuur afspraak gemaakt, incl. over prijs kunnen onderhanden (wij huurden er 2 tegelijk, en reden van zuid naar noord).
Ervaringen lees je op: http://www.rankers.co.nz/experiences/1455-Spaceships

Sent from my GT-P1000 using Wereldwijzer App

Hoi, wij zijn net terug van een maand rondtoeren met een spaceship en dit is idd heel goed meegevallen. was ook de Beta-versie en je hebt echt alle gemakken mee (oa frigo) en ook het bed is ruim genoeg en tegen verwachting heel comfortabel met 2. Wel altijd op campings gestaan want je kan zo goed als nergens meer vrij camperen. Vrijwel overal staan borden met vermelding dat vrij camperen verboden is en er zouden ferme boetes op staan dus maar niet gedaan. Wij reisden van Auckland naar Christchurch, hadden na 8 dagen pech met de tweede batterij (voor lichten, DVD-speler en frigo in de auto) maar werd direct in een garage opgelost (heeft wel 2 uur geduurd) en de kosten werden ons achteraf volledig terugbetaald. Ter compensatie werden we gratis naar luchthaven gebracht op einde van de reis.

In ieder geval, veel plezier op jullie reis en als je nog vragen mocht hebben, laat maar komen!