Side --> Hotel Can Garden

Hallo Allemaal,

Ik ben van plan om in juni een weekje naar Turkije te gaan.
Nu heb ik een hotel gevonden in Side; Hotel Can Garden.

Ik ben benieuwd of er iemand is die mij iets meer over dit hotel kan vertellen.
Dus als je hier al eens geweest bent; alle informatie is welkom!

Ook zou ik graag willen weten aan welke kant van Side je het beste kunt zitten.
Ik heb begrepen dat er een oud centrum is (op de landtong)
en een nieuw centrum. Wat is hier het verschil tussen?

Ik hoop dat er iemand is die mij hiermee kan helpen.
Alvast bedankt!

Groetjes!

Hi Esther,

Ik ga om de 9 weken naar Side, omdat mijn vriend daar woont, dus ik kan je misschien verder helpen!

Je kunt het beste max. 2 km van het oude centrum (landtong) in een hotel zitten, aan het strand uiteraard. Ik vind dat persoonlijk het mooiste gebied. En je kunt dan over het strand naar het centrum lopen wat ook een erg gezellig centrum is.

Over hotel Can Garden, heb ik alleen wat algemene dingen gehoord, dus dat ken ik verder niet.

Ik zou je het Hotel Side Star aanbevelen, lekker luxe en vele faciliteiten. Typ het in op google en je komt veel reisbureaus tegen die dit hotel aanbieden of kijk op www.hotelsidestar.com , echt een aanrader!

Ik hoop dat je hier iets aan hebt…

Groetjes Annabel :wink:

Hi Annabel!

Bedankt voor je informatie.

Dus jij als Side specialist :wink: raadt mij aan om niet te ver van het oude centrum af te gaan zitten?

Het hotel Can Garden ligt op +/- 400 meter van het oude centrum en direct aan het strand, dus qua ligging zou dat dus goed zijn. Ik heb net nog even verder op internet gekeken en de reacties van mensen die Can Garden bezocht hebben zijn allemaal positief. Maar ik zal ook eens gaan kijken naar Side Star (ook naar de prijsverschillen natuurlijk :stuck_out_tongue: !).

Maar wat is nou precies het verschil tussen het oude centrum en het toeristische centrum? Wat ik al wel gelezen heb is dat je alle oude opgravingen in (de buurt van) het oude centrum kunt vinden, maar heb je hier ook leuke winkeltjes en restaurantjes enzo? Of moet je daarvoor in het toeristische centrum zijn? En hoe lang loop je er gemiddeld over van het oude naar het toeristische centrum?

Nou, ik hoop dat je me hiermee ook nog kunt en wilt helpen.
In ieder geval heel erg bedankt voor je snelle reactie, ik weet nu in ieder geval waar ik op moet letten bij het uitzoeken van een hotel!

Groetjes, Esther.

Hi Esther,

Het oude centrum is juist heel toeristisch, barretjes, winkels, kleine discotheken, restaurants etc…

Ik weet niet hoever de 2 centrums van elkaar af liggen, maar sowieso op loopafstand. Ik zelf kom meestal alleen maar in de buurt van het oude centrum, omdat daar voldoende te beleven is!

…enne…er is wel een verschil in prijsklasse tussen Side Star en Can Garden :slight_smile: Maar zoals jij het zegt heeft can garden een perfecte ligging.

Veel plezier :wink:

Groetjes Annabel

Hoi Esther,

Gisteren hebben ik en mijn vriend toevallig onze zomervakantie naar Can Garden geboekt :slight_smile: Op 15-08 gaan we er naartoe…

Het klinkt in beschrijvingen - ook al lees je ze kritisch - naar mijn idee heel leuk :slight_smile: Mijn vriend en ik gaan er vnl. naartoe omdat we niet in zo’n groot hotelcomplex(dat er vaak uitziet als een beton blok) willen zitten… en dit leek ons qua vormgeving erg leuk + het dat het gunstig ligt :slight_smile:

Wij hebben zelf geboekt bij Oad omdat die het goedkoopste was…

Maar ik ben ook wel benieuwd of er nog mensen interessante weetjes hebben over Side of evt. Can Garden :slight_smile:

Groetjes, Charlotte

heej Annabel,
wij hebben v00r 6 juli een reis naar kumk0y geb0ekt… kan je daar wat meer 0ver vertellen? is het een geschikt plaatsje v00r tieners?
groetjes ellen

Hoi,

Daar kan ik wat over vertellen, ik werk op dit moment in kumkoy!!!

Het is een gezellig plaatsje met winkeltjes en barretjes, maar wil je echt wat zien of uitgaan dan moet je de dolmus naar side centrum pakken en dat is 5 km.

Groetjes Annabel en misschien tot ziens
B)

Heej,

nou mooi om te horen dat er leuke barretjes en restaurantjes zijn. weet jij misschien wat meer over Hotel Club Verano. we kunnen er namelijk bijna niets over vinden. of het mooi ligt en dat soort info misschien. alvast bedankt

Groetjes Ellen

Hoi

Ik ken dat hotel niet, maar als het een beetje dichtbij het strand ligt, dan zit je sowieso goed. Kumkoy is ook niet zo groot!

Gr. Annabel