Sept/Okt voor 8 a 10 mnd naar Australië (reisgenoot gezocht)

Hallo allemaal,

In september 2009 (dit kan eventueel ook iets later, maar niet eerder) ben ik van plan om voor 8 tot 10 maanden naar Australië te gaan en daar te gaan werken en reizen. Hoe lang het precies wordt hangt af hoe goed het bevalt. Ik wil het niet langer maken dan een jaar. Graag zou ik niet alleen reizen en zoek ik dus een mannelijke reisgenoot. Met een groepje van 3 of 4 kan ook. Kort samengevat om de volgende redenen:

  1. Met z’n 2, 3 of 4en is het een stuk gezelliger dan alleen.
  2. Je kan je laten inspireren door de interesses en ideeën van de ander.
  3. Financieel heeft het ook verschillende voordelen.

Mijn idee is als volgt (maar ik sta altijd open voor andere ideeën):
Naar Sidney vliegen en daar de reis beginnen. Ik zou daar een auto willen kopen en hiermee heel Australië door willen rijden.

Ik ben iemand die erg van de natuur houd en minder interesse heeft voor de culturele dingen (zoals steden bezichtigen). Ik wil graag wat actieve dingen ondernemen zoals: leren surfen, duiken, skydiving, bergbeklimmen, etc. Wat het precies allemaal wordt staat nog helemaal open.

Dan nog even kort iets over mezelf. Ik ben 24 en in augustus ben ik afgestudeerd (HBO vrijetijdsmanagement). Voordat ik ga werken wil ik nog wat van de wereld zien en Australië heeft me altijd getrokken. Deze passie wil ik nu waar gaan maken en niets dat me tegen gaat houden.

Laat hier een bericht achter of stuur me een persoonlijk bericht, dan kunnen we daarna kijken of we op 1 lijn liggen. Je kan me ook toevoegen op MSN: [EMAIL=“bartvandomselaar@gmail.com”]bartvandomselaar@gmail.com