Sen kimsin? - Stel jezelf voor in het Turks!

Merhabalar!

Velen hier zijn bezig Turks te leren. Laat zien hoe ver je al bent en stel je in dit topic voor in het Turks!

Yani: sen kimsin?

O zaman ben basliyorum :). Adim Eylem, kocamla Hollanda’da oturuyorum! Haftada bes gün calisiyorum. Hafta sonunda at sürmek begeniyorum. Türkçe için kurs hiç gitmedim, ben kiptatlardan ve televizyondan (Asmali Konak!) hersey ögrendim. Çok anliyorum, ama konusmak daha zor.

Benim adim Anna. 1 Yildir Antalya’da oturuyorum, nisanlimla.
Once Tomer’e gittim, Turkce’yi ogrenmek icin ama vazgectim.
Simdi evde Turkce bir az calisiyorum ama en cok televiyondan ogreniyorum.

Spor yapmayi cok seviyorum ve Antalya’da denizin kiyisinda bisikletle sirmeyi cok seviyorum.
Bu yaz evlenecegiz insAllah. Antalya’da, 6 haziran. InsAllah cok guzel bir gun olacak.

Ondan sonra TOEFL-testi yapmayi planliyorum ve Ingilizce ogretmenlik
yaoak istiyorum.

Memnun oldum!

merhaba arkadaslar, benim adin danni, on sekiz yasindayim. schoonhoven da oturuyorum.

en dat is alles wat ik weet hihi:hihi:

mijn fameuze zinnetje was:

hollandaliyim ama ben tourist degilim.gercek fiyat istiyorum… toen ik nog in Turkije werkte…
ben alleen de rest een beetje kwijt geraakt :smiley:

Aferin bloem! :hihi:

Baska kimse yok mu?

Merhaba ben Tuba,

On sekiz yasindayim ve Arnhemde oturuyorum.
Okula gidiyorum ve çalisiyorum bos zamanimda kickbox yapmayi seviyorum, annaokulunda staj görüyorum 4/6 alti yas grubuna ders veriyorum.
Ve suan, yaz icin is ariyorum bir otelde animasyonda calismak icin ama ariyorum ariyorum ve bulamiyorummmmmmmmmmmmmmm:( ;p

Groetjesssssssssss x

merhabalar! Ben Sietske, yirmi yasindayim. Nijmegende okula gidiyorum, HAN’a. Facility Management (isletme) okuyorum. Arkadasim Turk. Biz 3 yildir beraberiz (?). Onun icin ben her pazartesi aksami Turkce dersine gidiyorum. Ders bir bucuk saat suruyor. Bu Eylul staj icin Istanbula gitmek istiyorum!! Staj bulmadim, ama ariyoruM!

Gecen sene ben Marmariste Otel Grand Pasa’da calistim. yazdan once ben de Hollandadan isi aradim, ama bulmadim. Marmarise gittim ve orada cok hotele gittim. Marmariste isi buldum. Hollandada isi bulmak cok zor.

(anladin mi:P)

Hos geldiniz Tuba! Nerelisin, Türkçen misin?

Masallah Sietske çok güzel Türkçe konusuyorsun! Umarim Istanbuldaki staj olacak!

Sagol Eylem… :slight_smile: ogreniyorum

selam bende ali rotterdamdan konusmak tanismak istermisin